Skip to main content

FOTO. Digi 24 a închiriat un elicopter pentru proiectul editorial "Generaţia X"

 
Cosmin Prelipceanu, Digi 24
Cosmin Prelipceanu, Digi 24

Cosmin Prelipceanu, Digi 24

Publicitate

NOUA GRILĂ DE PRIMĂVARĂ. Postul de ştiri, Digi 24, deţinut de trustul RCS&RDS, a închiriat un elicopter, timp de o săptămână, l-a "brand-uit" cu logo-ul Digi 24 şi a survolat câteva regiuni din România pentru a susţine, proiectul editorial intitulat "Generaţia X", potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

"România văzută din aer la 25 de ani după Revoluţie! Este ceea ce Cosmin Prelipceanu le propune telespectatorilor în ziua în care Digi24, televiziunea de ştiri care duminică împlineşte 3 ani", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Digi24 vrea să răspundă, prin noul său proiect editorial unor întrebări precum:

"Cum arată România la 25 de ani de la Revoluţie? Ce au lăsat în urmă cei 4 milioane de români care au plecat in străinătate? De ce am plecat? De ce am rămas? Unde am ajuns?"

Despre noul program Digi 24 

"Într-o emisie-maraton, care începe la ora 06.00 şi se încheie după miezul nopţii, vorbim despre o singură generaţie, ”Generaţia X”. Spunem poveştile celor care au căutat, dupa 1990, un alt fel de viaţă în România", spune echipa postului de ştiri.

Anca Dumitrescu, Marius Pancu şi Cătălin Petre vor realiza o ediţie specială a Digimatinalului, începând cu ora 07.00.

Împreună cu invitaţii lor, gazdele Digimatinalului fac portretul Generaţiei X.

Pe 1 martie, în ediţii speciale, dăm voce românilor speciali: Iulian Barascu, un pusti de 12 ani cu un IQ mai mare decat al lui Albert Einstein (Jurnal pentru copii), Anca Feodor, o corporatistă care a renunţat la job şi a început sa găteasca dulciuri (Sănătatea în bucate).

Pe 1 martie, de la 13.30, Digi24 lansează, la „Tinereţe fără bătrâneţe”, campania "A doua viaţă". Izabela Pănescu aduce în prim-plan poveştile fericite ale unor oameni care au reuşit imposibilul: cu putere, încredere şi speranţă au învins boli grave. De la 16.30, “Ca-n filme” rememorează anul 1990 în cinematografia românească. De la 17.30, la “Bonton”, Dana Gonţ are un invitat special. La doar 30 de ani, Victor Prisăcariu este cercetător la Oxford, una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume si lucrează cu cele mai luminate minţi ale lumii.

De la ora 20.00, într-o ediţie specială, Cosmin Prelipceanu prezintă, în cifre, povestea Generaţiei X.

Sanda Nicola, din Italia, Ciprian Bălţoiu, din Spania şi Raluca Lunculescu, din Marea Britanie vor spune poveştile românilor care au schimbat România.

În premieră la Digi24, de la ora 22.00, Toni Grecu şi echipa lui debutează cu “Superjurnal”, o emisiune în care orice ştire proastă poate deveni o glumă bună. ,,

Emisiunea aduce la Digi24 umorul, comedia, pamfletul, iar Digi24 îi oferă "Superjurnalului" seriozitatea, ţinuta şi forţa unui post de ştiri care se respectă”, mărturiseşte Toni Grecu. Maratonul jurnalistic realizat de Digi24 pe 1 martie se încheie cu o Ediţie Specială prezentată, de la ora 23.00, de Elena Vijulie şi Luca Niculescu.

Doi reprezentanţi ai Generaţiei X, medicul Gabriela Cozmanciuc şi politologul Cristian Pârvulescu, sunt invitaţi în studioul Digi24.

Galerie FOTO:

Screen Shot 2015-02-27 at 1.35.30 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.35.15 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.35.03 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.34.48 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.34.36 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.34.15 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.31.19 PM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • casuta casuta
    Elicopterul pe care l-a avut Realitatea era Eurocopter EC135, asta pare altceva
  • Ringo Star Ringo Star
    Nu comparati Realitatea de acum 5 ani cu cea de acum . E ca si cum ati compara CNN cu Russia today .Sau un elefant dintr-o turma din Kenia cu cel de la Gradina zoologica din Bucuresti .
  • Ringo Star Ringo Star
    Elicopterul de la Realitatea era ma bengos . Avea camera exterioara pe care n-o vad in poza . N-as zice ca e acelasi .
  • mihai mihai
    Megalomania Realitarea Tv din anii 2008 reloaded. Doar ca acum fraierul de serviciu e Teszary. Ii propun sa il aduca si pe Sergiu Toader pe cateva meleoane de euro sa fie reteta completa de jurnalisti deontologi mancatori de k.... Eventual o
  • abdu rehab abdu rehab
    ion, pai si Normal, ca doar nu credeai ca este ceva "Original" la Digi, nu e asa???? pana si Emil Hurezeanu care e acum la Digi24, a fost una dintre Marile Personalitati de la Realitatea TV. pai daca si Elicopterul Digi este Elicopterul Realitatii, atunci e clara Treaba, Digi 24 = o Copie Ieftina a Realitatea TV, la fel si celelate Posturi de Stiri, Antena 3, RTV, B1TV, etc sunt doar Copii nereusite ale Realitatea TV, Diferenta fiind ca, Digi Emite in HD, si Realtatea TV nu.
  • Daniel Daniel
    Bravo DIGI! Sunteti cei mai tari. Puneti toate documentarele pe DIGI Play si imi voi face abonament la acel serviciu. Deocamdata nu ma tenteaza.
  • abdu rehab abdu rehab
    Mariana, macar mai este si altcineva de acord ca Digi24 este printre Ultimii in Audienta. dar sa Emita de pe Luna??? sa nu auda Diaconescu asta, altminteri OTV va avea Sediu pe Luna si va Emite de pe Luna in caz ca Papa il da afara pe Diaconescu de la Vatican. mai si sa treaca TOATE Televiziunile la HD chiar si daca Ipotetic, pana si cand toate Televiziunile vor trece Posibil la HD (mai Exact, in 4 sau 5 Milenii, adica peste 5000 de Ani in Viitor, Anul 7015 mai Exact, cand Televizoarele vor fii deja in Muzee Impreuna cu Dinozaurii si Oamenii), si atunci, tot Antenele vor Emite in SD. deci nu toti vor avea HD zic eu...
  • ion ion
    Elicopterul asta e cel de pe vremea realitatii. L-au vopstit, i-au pus benzina si hai la filmare. Problema e ca audienta e mica, iar cheltuielile sunt foarte mari. O fi bine? Normal ca angajatii vor spune ca e cel mai tare post din lume!
  • pArA pArA
    Intrebarea e ... Cand vor trece toate televiziunile din RO la HD ? ...

    Iti dau eu un posibil raspuns : Niciodata ... Sa fim seriosi , la noi mai e mult de mancat pana se va ajunge la asa ceva , daca A1 nu e in stare sa treaca la HD , care e un post cu audiente mari , Kanal D la fel , ne tot minte ca e HD , dar defapt primim o imagine scalata 4:3 , si 99% din continutul care e 16:9 , e de fapt PUBLICITATE ...

    PRO TV de exemplu emite HD de pe vremea cand nu cred ca stiau multi romani ce ii ala HD. Grupul RCS-RDS are cele mai multe canale proprii HD ... In rest e cam ceata ... Nu prea se arunca nimeni sa investeasca in HD.
  • abdu rehab abdu rehab
    andrei, daca sunt asa de "Creativi" cum spui tu, de ce au ajuns cei de la Diverti... Pardon "Serviciul Roman de Comedie", sa aiba o Emisiune la Digi24???? asta da Creativism Incredibil din partea Digi24
  • abdu rehab abdu rehab
    unu, sa stii ca atunci cand spun c un Post TV are Audienta mica cat Emil Boc, eu nu ma refer doar la Digi24, partea cu EmilBoc se Aplica la Orice Post TV cu Audienta Microscopica, iar Digi24 este doar unul dintre multele Exemple de asa ceva. deci cand mai spun de Emil Boc si un Post TV, nu va fi neaparat despre Digi24, asa ca, CIOCUL MIC, SI JOC DE GLEZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
  • Mariana Mariana
    Pot sa faca emisiuni si de pe luna ca tot printre ultimii la rating vor fi. Daca se mai uite cativa speriati acum la Digi 24, doar pentru motivul ca se vad bine, sunt curioasa cine or sa se mai uite la ei dupa ce vor trece toate televiziunile la HD?
  • andrei andrei
    In fiecare an Digi24 reuseste sa ma uimeasca.Oamenii astia sunt foarte creativi. La multi ani, Digi24. Si multumesc pentru plusurile pe care mi le aduceti zi de zi
  • abdu rehab abdu rehab
    Iulian, din pacate, Oamenii sunt mai Obisnuiti cu Antena 3 si Realitatea TV decat Digi 24 sau B1TV. din toate Posturile de Stiri, B1 este Favoritul meu.

    Kanal D??? tu te uiti la Kanal D sau ce??? ca si mai sus Oamenii sunt mai Obsinuiti cu Pro si Antena decat Kanal(izare). mai bine Pavel Bartos si Dan Negru decat Suleyman Magnificul, chiar daca nu ma uit nici la Pro, nici la Antena, si mai ales nici la Kanal(izare).
  • unu unu
    Repetitia e mama invataturii ! Dar nu in cazul tau ! nu e nevoie sa repeti in fiecare comentariu faza cu Emil Boc si Digi etc si parerile tale. Te repeti fara nici un rost ! Comentezi fara sa vezi si fara sa stii,doar din auzite .Esti obositor .Aici nu e concurs . Nu se da nici un premiu la numarul de comentarii postate . Get a job ! Sau ca sa ma intelegi mai bine: Get A Job ! :)

Trimite un comentariu

sus