Skip to main content

Gazeta Sporturilor, ediţie specială de ziua lui Ovidiu Ioaniţoaia. Jurnalistul a împlinit 70 de ani

 

ioanitoaia - sursa - kmkz

Publicitate

DE ZIUA LUI IOANIŢOAIA. Gazeta Sporturilor i-a dedicat astăzi lui Ovidiu Ioaniţoaia o ediţie specială, cu ocazia împlinirii a 70 de ani. Gazeta este distribuită împreună cu un supliment de 18 pagini, cu poveşti despre Ovidiu Ioanţoaia, cu imagini de arhivă şi cu opinii ale colegilor săi.

În acest context, şi Cătălin Tolontan, redactor-şef GSP, a scris un text despre Ioaniţoaia.

„Este singurul om pe care-l cunosc la care Adrian Sârbu nu că n-a ridicat tonul, era de neimaginat aşa ceva, dar, şi mai mult, la care s-a raportat întotdeauna cu o politeţe ceremonială. Pentru cine a lucrat cu Sârbu asta e o minune. Una care făcuse carieră în epocă. În PRO nu înţelegea nimeni de ce universul şi-a pus fracul pentru Ioaniţoaia în timp ce ceilalţi încasau cotoare de măr, aruncate în şedinţele de board.”, a scris Tolontan.

„Ioaniţoaia este egal în orice situaţii şi în faţa oricui. Habar n-am cum reuşeşte să umanizeze circumstanţele. L-am văzut discutînd cu şefi de stat sau cu mari vedete. În nopţile albe ale Olimpiadei de la Sydney, Ion Ţiriac stătea ore în şir, căscînd gura la poveştile lui Ioaniţoaia”, mai scrie jurnalistul despre Ovidiu Ioaniţoaia.

Ce conţine suplimentul de 18 pagini:

- Fiica lui Ovidiu Ioaniţoaia dezvăluie 10 lucruri neştiute

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

despre directorul GSP;

- Editorialiştii GSP scriu despre importanţa jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia în istoria presei sportive din România şi în carierele lor;

- Cele mai tari momente ale emisiunii Procesul Etapei, devenit mai apoi Recursul Etapei!

- "Alarmă pe platou", un articol scris pe cînd Ovidiu Ioaniţoaia avea 30 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Cum cine, Tolontan, i-a dat marsul! Iar aia cu 18 pagini este de vise rele, l-a desfiintat, pentru ca intr-o tara in care se citest "ciripituri", pe de o parte, si are cosmaruri cu osanale, subiectul a fost ingropat! Parastas, nu omagu'
  • Laura Laura
    Cred ca mentalitate retrogada au avut cei care i-au dedicate editia de astazi distinsului Conducator. Nici lui Ceausescu nu cred ca Scanteia i-a dedicate vreodata 16 pagini...adica vreo juma de hectar de padure.
  • cincin cincin
    cum pe banii cititorului ? te obliga cineva sa iei ziarul ? ce mentalitate de comunist poti avea...mai ai putin si infierezi capitalismul burghezo-mosieresc pe banii poporului.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    La multi ani, Traiane!
  • geo geo
    Toată stima pentru SENIOR, însă să îi ridicăm așa osanale...precum, pe vremuri, tovarășului iubit...pe banii cititorului - ediție specială 18 pagini...parcă, totuși, este exagerat. Iar o parte din angajati - editorialiștii - au primit sarcină de serviciu să scrie despre ”importanţa jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia în istoria presei sportive din România”... Eu, dacă eram în locul omagiatului, aș fi refuzat această inițiativă...oare cine o fi avut-o ?

Trimite un comentariu

sus