Skip to main content

Media Camina a anunţat CNA că Sorin Oancea nu mai e acţionar la Radio Zu

 
oancea
oancea

oancea

Publicitate

Media Camina, compania care deţine licenţa pentru Radio ZU, a anunţat oficial CNASorin Oancea a ieşit din acţionariatul companiei. Anunţul vine la aproape un an după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui Sorin Oancea (actualul acţionar al B1) de a se retrage, pe cale judecătorească,  din acţionariatul companiei Media Camina, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Reprezentanţii Media Camina au depus astăzi, la CNA un certificat constatator de la Oficiul Naţional al Registrul Comerţului, care atestă noul acţionariat al firmei.

Până la schimbarea de acţionariat, Sorin Oancea deţinea 10% din firmă.

Noul acţionariat al Media Camina:

Voiculescu Camelia Rodica – 44%
Voiculescu Corina Mirela – 43%
Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA – 11%
Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (membru fondator şi preşedinte – Dan Voiculescu) – 2%

Reamintim că, anul trecut, Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui Sorin Oancea (actualul acţionar al B1) de a se retrage, pe care judecătorească,  din acţionariatul companiei Media Camina, care deţine postul Radio ZU. Potrivit hotărârii instanţei, tribunalul „autorizează retragerea reclamantului Oancea Sorin din societatea Grupul Media Camina (G.M.C) SRL”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În prezent, instanţa urmează să decidă, care vor fi condiţiile în care Sorin Oancea va primi compensaţii în urma ieşirii din acţionariat.

Sorin Oancea a mai avut un proces cu Camina, după ce Adunarea Generală a Asociaţilor a decis scoaterea lui din acţionariat. Oancea a contestat decizia AGA, având câştig de cauză.

Consiliul Naţional al Audiovizualului urmează să modifice datele privind actionariatul Grupului Media Camina, de pe site-ul său.

Grupul Media Camina deţine licenţele pentru posturile Radiu ZU, Romantic FM şi Radio Figaro (licenţe pentru un post de muzică clasică).

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    "Camina" fiindcă are Cameluţa cu 1 % mai mult decât Corinuţa! Altminteri, ar fi fost "Cor(me)lia" ! :))))))))))))))))))))))))))))

Trimite un comentariu

sus