Skip to main content

O nouă amânare în dosarul de şantaj Antena Group - RCS. Judecătorul de caz este în concediu medical

 
Sorin Alexandrescu
Sorin Alexandrescu

Foto: EVZ.ro
Foto: EVZ.ro

Publicitate

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis un nou termen de judecată pentru dosarul în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, este acuzată că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS. Dosarul a fost amânat pentru data de 4 martie.

Digi 24 a relatat că această amânare a fost făcută din „motive obiective”, judecătorul de caz fiind în concediu medical. Dan Voiculescu nu a fost adus în faţa magistaţilor Curţii de Apel, a precizat reporterul televiziunii de ştiri.

CONTEXT. Societatea Antena Group este judecată pentru că ar fi încercat să îl şantajeze pe administratorul RCS&RDS. Motivul: încheierea unui contract de retransmisie a televiziunilor din grup.

Administratorul RCS&RDS (Ioan Bendei) îl acuza de şantaj pe directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Pe 7 ianuarie a avut loc, la Curtea de Apel Bucureşti, un nou termen în procesul în care sunt judecaţi pentru şantaj Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group, Camelia Voiculescu, acţionar al trustului de presă, Daniel Matiescu, director Intact Publishing, Dan Voiculescu, fondatorul trustului, dar şi Antena 3 SA, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Administratorul RCS & RDS a spus în faţa instanţei că Sorin Alexandrescu este cel care l-a abordat direct pentru a-l forţa să semneze contractul.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Alexandrescu l-ar fi ameninţat pe administratorul RCS RDS cu demararea unei campanii de denigrare dacă nu e de acord cu un contract de retransmisie a televiziunilor din grupul INTACT, favorabil acestuia.

Potrivit anchetatorilor, Dan Voiculescu s-ar afla în spatele întregii afaceri, aşa că l-au pus sub acuzare şi l-au trimis în judecată pentru complicitate la şantaj, scrie Digi24.ro.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Fata domnului nu imi inspira deloc incredere. Sincer vorbind, nu ma intereseaza ce culoare politica are fiecare, daca exista vinovati, sa plateasca.

Trimite un comentariu

sus