Skip to main content

Orlando Nicoară a lansat un hub pentru antreprenori online, împreună cu Liviu Dumitraşcu, fondatorul e-jobs. Cât costă un biroul în noul hub

 
Orlando Hub 2
Orlando Hub 2

Orlando Hub 2

Publicitate

Orlando Nicoară, fost director al Mediafax până în decembrie anul trecut, a lansat un hub dedicat antreprenorilor din online: WeLoveDigital. Partenerul lui Nicoară în acest proiect este Liviu Dumitraşcu, fondatorul portalului e-jobs.ro (deţinut acum în totalitate de Ringier).

Ce îşi propune hub-ul, situat în Piaţa Romană, lângă hotelul Howard Johnson:

- este dedicat antreprenorilor din online.
- potrivit prezentării de pe site-ul hub-ului “ideea noastră de a crea un spaţiu unde eşti îndemnat să lucrezi în colaborare. Întrebi şi primeşti sfaturi, cauţi soluţii şi primeşti răspunsuri. Cei doi antreprenori care au lansat conceptul te aşteaptă la discuţii creative şi consiliere faţă în faţă.”

Cei doi fondatori spun că se pot implica, în calitate de parteneri, în cadrul anumitor proiecte.

Orlando Nicoară pentru Paginademedia.ro:

"În cazul în care ideile antreprenorilor au potenţial de dezvoltare, ne vom implica, în calitate de parteneri minoritari, în respectivul proiect."

Cât costă un birou în hub-ul lui Orlando Nicoară?

- preţul unui birou individual pleacă de la 200 de euro plus TVA.
- se poate închiria pentru o lună sau pentru o perioadă mai lungă.
- în prezent sunt disponibile 68 de locuri

Cum se aplică?

- prin completarea unui formular pe site-ul Hub-ului, urmat de o discuţie cu cei doi parteneri, Orlando Nicoară şi Liviu Dumitraşcu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Scrie la ei pe site, pe pagina de "beneficii" ca ai acces la internet, cafea, etc...
  • mihai mihai
    lipsa totala de poze clare de acolo, specificatii punctuale referitoare la dimensiunile alocate tie, daca in cei 200 euro fara TVA sunt incluse si utilitati, internet, acces la imprimanta, fax, etc....e cam dubioasa.

    Nu m-ar mira ca la finalul lunii sa ai de platit, de fapt, vreo 300-400 euro cu toate cheltuielile (a se vedea "pleaca de la 200 euro"). Si tu sa ai un amarat de birou inghesuit intr-un open space in care sa te mai si bazaie la cap alti 50 de insi cu care sa nu ai (sa nu vrei sa ai) nici o treaba.

Trimite un comentariu

sus