Skip to main content

Prima TV lansează emisiunile Constantin 60' şi Nunţi de Poveste. Andreea Marin, invitată la debutul primului program

 
Andreea Marin, in emisiunea lui Alexandru Constantin
Andreea Marin, in emisiunea lui Alexandru Constantin

Andreea Marin, invitată în emisiunea lui Alexandru Constantin. Ioana Moldovan şi Dan Finţescu
Andreea Marin, invitată în emisiunea lui Alexandru Constantin/ Ioana Moldovan şi Dan Finţescu

Publicitate

Andreea Marin este invitată în prima emisiune a realizatorului Alexandru Constantin, de la Prima TV. Începând de la 1 martie, Alexandru Constantin va prezenta Constantin 60' - o emisiune de tip interviu despre poveştile din spatele celebrităţilor.

Pe de altă parte, vedetele Prima TV, Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu, sunt în juriul emisiunii Nunţi de Poveste. Show-ul intră mâine în grila postului şi va fi difuzat în fiecare marţi de la 20.30.

Despre Constantin 60'

Noul program din grila Prima TV, care debutează cu Andreea Marin în platou, se numeşte "Constantin 60'" va fi difuzată în fiecare duminică, de la 22:30.

"Poveşti din spatele celebrităţii, imagini în premieră, vorbe emoţionante şi amintiri amuzante, toate perfect dozate în emisiunea Constantin 60' care debutează chiar în prima zi de primăvară, 1 martie, de la 22:30", este anunţat programul, într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Cine este Alexandru Constantin?

Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii „Constantin 60”, are peste 10 ani de experienţă în mass media. Debutul în televiziune şi l-a făcut în 2004 ca prezentator la TVS Oradea. Alexandru a prezentat, încă de la 17 ani, emisiunea matinală a postului local de televiziune. Tot în Oradea, vedeta Prima TV a lucrat şi ca reporter în presa scrisă. Dupa alţi doi ani de experienţă în televiziune ca editor şi prezentator de ştiri, Alexandru a intrat în echipa ştirilor de la Prima TV, ca reporter pe economic. În prezent, Alexandru prezintă în fiecare seară, de luni până joi, emisiunea Click de la Prima TV, alături de Diana Bart, iar începând din 1 martie îl puteţi vedea în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 22.30 în emisiunea „Constantin 60”.

Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu, juraţi la „Nunţi de Poveste”, alături de Horia Vîrlan şi Niculina Stoican

"Din 24 februarie, ei vor hotărî ce nuntă va primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie, alături de alte două celebrităţi invitate special în emisiune. Dacă Ioana va analiza vestimentaţiile şi coafurile nuntaşilor, Dan va puncta cât de bine s-au distrat invitaţii", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.
Ioana Moldovan, despre noua emisiune de la Prima TV: 

„Nunţi de Poveste este un nou capitol în cariera mea, un proiect interesant, iar după 13 ani de televiziune, telespectatorii mă vor vedea într-o nouă postură, aceea de jurat. (...) Nu voi fi un jurat foarte critic, dar voi taxa erorile majore. Cred că cel mai important este ca fiecare om să se simtă bine în pielea lui, iar fiecare îşi face nunta aşa cum vrea, în funcţie de posibilităţi”, spune Ioana.

Dan Finţescu, despre misiunea lui la emisiunea despre nunţi
Cu o experienţă de 15 ani de MC la diverse evenimente, Dan Finţescu crede că este "omul potrivit la locul potrivit."

„La Nunţi de Poveste, sunt cel care îşi dă cu părerea despre felul în care este organizată petrecerea. Prezentând la viaţa mea evenimente de orice fel, echipa s-a gândit la mine pentru că sunt în măsură să analizez petrecerea din punct de vedere distracţiei”, spune Finţescu.

Alături de Ioana şi Dan, din juriul „Nunţi de Poveste” vor face parte şi alte două celebrităţi invitate special în fiecare ediţie, iar primele vedete care vor da note vor fi maestrul Horia Vîrlan şi Niculina Stoican.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Ladaru Mihai Ladaru
    Ce fel de protagonisti are emisiunea si nuntile lui Luciu? Nu de alta, dar mireasa de la Tg Jiu e chiar de poveste, fiind una dintre cele mai vestite panarame din orasul de pe Jiu. Intr-un orasel mic cum e acesta, este arhicunoscuta povestea miresei, care a devenit vedeta dupa ce a sarit in patul amantului mamei sale contra cost si contra alte foloase materile, va inchipuiti, cu vreo 40 de ani mai mare decat ea. Barbatul cu pricina, un renumit artist fotograf al Gorjului, a fost unul dintre sponsorii miresei (Fisan Diana) multi ani, laolalta cu alte personaje cu jeep uri, din cartierul romilor, care o parcau pe fata in fata "renumitei" scoli pe care cu chiu cu vai a terminat-o cu sprijinul sponsorilor, grupul scolar forestier. Asa ca mireasa de poveste a Nicoletei Luciu de la Tg Jiu are chiar antecedente de poveste. Mai ales ca, in urma povestii cu pricina, mama sa s-a imbolnavit foarte rau si a murit in urma cu vreo 6 luni. Cu tot respectul, speram ca nu asemenea povesti va promova emisiunea de pe Prima tv!
  • Cristian Cristian
    De ce nu?
    Ora lui Constantin era prea banal.
    „Constantin 60 de minute” e ok!
  • Cristian Cristian
    Constantin 60 de minute!
    Apostroful acela e semnul minutelor.
  • Dumi Dumi
    Deci cand il duce pe burci la dna cu mandat?
  • Andreea Andreea
    Cum sa pui titlul emisiunii Constantine 60? Intrebarea mea e urmatoarea: pentru ce mai merg vedetele la Prima TV, care nu are nici rating si e intr-o continua cadere? Penibil!
  • abdu rehab abdu rehab
    geo, si asta e Adevarat. ca Normal, PROTV a mai dat si Terminator, Rambo, Rocky, etc si acum, alte Televiziuni doar au incercat sa Copieze PROTV-ul Difuzand Filmele dat de PROTV.
  • Mihaela Cucolos Mihaela Cucolos
    O sa inceapa emisiunea cu un mare esec, asa cum ne-a obisnuit expirata asta prefacuta de SubMarin in ultimii ani. Macar s-o intrebe de Tiriac, Tufan, Cioroianu, Lazarov, Stanciu, Gica Popescu, antrenorul de handbal din liceu, colonelul Turcescu, Radu Florescu, americanul din tinerete si avocatul de dupa american si cati si mai cati... Si cum i l-a suflat rivalei pe gitanul Banica Jr. Si cum l-a gasit pe plaja pe pustiul asta turc care facea masaje turistelor si vindea maruntisuri in Bodrum.
  • geo geo
    Filmele pe care le vezi tu la Prima sunt prafuite...au putut fi vazute la Pro Tv de multe ori, in ultimii 10 - 15 ani.
  • abdu rehab abdu rehab
    Florin, asa este. Prima TV face mereu Emisiuni Fara Identitate si fara Intelegere, Precum Schimb de Mame sau Curat Murdar. dar Unoeri, cand Prima da Filme, se mai Intampla sa vezi Filme Bune, Sambata trecuta, eu am vazut pe Prima, in Timp ce Butonam pe diferite Posturi, Filmul Batman Returns din 1992, cu Michael Keaton (Da, acelasi Michael Keaton in care a jucat mai Nou si in Birdman) - chiar daca am vazut doar Jumatate din Film, partea cand apare Pinguinul jucat de Danny DeVito. daca Prima TV mai nou da Filme cu Batman (dupa ce sa Terminat Batman Returns, am vazut un Spot Publicitar in care zicea ca Sambata Viitoare (adica Sambata asta), va fi Filmul Batman Forever, cu Val Kilmer), atunci asta este un motiv din care Prima sa bage cat mai multe Filme Posibile, si cu cat mai multe, cau atat mai bine, poate asa va mai avea un pic de Audienta...
  • Florin Florin
    Prima Tv are multe emisiune fara identitate. Cred ca mai bine baga filme decat sa faca n emisiuni de care nu stie nimeni.
  • abdu rehab abdu rehab
    asta e culmea culmilor!!!!!

    a Plecat Andreea Raicu, ca in Schimb sa vina Andreea "Surprize, Surprize" Marin.

    dupa Numele asta, "Nunti de Poveste" pare a fi Copiat dupa "Mireasa Pentru Fiul Meu". acum vom vedea daca se tine si Formatul dupa Numele acesta foarte Dubios.....
  • monica monica
    Am crezut ca emisiunea Constantin 60 e pentru varsta a treia :)))

Trimite un comentariu

sus