Skip to main content

Serviciul Român de Comedie face Superjurnal la Digi24, de la 1 martie

 
src
src

src

Publicitate

Serviciul Român de Comedie va debuta cu Superjurnal, la Digi24, din 1 martie de la 22.00, ziua când postul de ştiri al RCS&RDS împlineşte trei ani de la lansare. „Orice ştire proastă poate deveni o glumă bună!” - este deviza sub care debutează emisiunea “Superjurnal”, prezentată de Toni Grecu.

Reamintim că paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI, mutarea Serviciului Român de Comedie la Digi24.

Toni Grecu: „Superjurnal este o emisiune de ştiri comentate, opinii, reportaje originale şi interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa şi de a relaxa sau distra oamenii, în egală măsura, având ca materie primă actualitatea imediată. Este un program fierbinte, dacă pot să spun aşa, şi asta îl diferenţiază în mod esenţial de Serviciul Român de Comedie care este un proiect bazat pe ficţiune, cu o producţie amplă, ce se putea întinde şi pe trei, patru săptămâni pentru o ediţie. Acum, o ediţie SUPERJURNAL se scrie, se filmează şi se difuzează în interval de patru zile. Munca este foarte intensă, dar aşa e viaţa la ştiri, trebuie să fii conectat total cu realitatea.”

Din echipa care va realiza emisiunea la Digi24 mai fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    Bogdan V, iar acum sunt primiti de Digi, din cauza ca Digi are Audienta foarte Mica. si ca Piticul Porno si Elodia se vand ca Painea Calda, si "Stirile" sunt doar in Stilul lui Diaconescu sau Stirile de la Ora 5, Digi24 sa saturat sa fie printre Ultimele Locuri din Audienta, intre Trinitas si Travel Mix, si asa acum decid sa inceapa cu Mondenitatile si Tabloidul, si apoi daca vor face "Stiri", atunci vor fi Politice, ca sa Intreaca Antena 3 si Romania TV la Propaganda Politica, Singura Exceptie e ca Digi24 va fi "Post de Stiri" Portocaliu, si nu Rosu ca Antena 3 si Romania TV. deci, Digi va deveni ca toate alte Posturi.
  • Bogdan V Bogdan V
    Deja au ajuns de tot rasu, se muta de la o televiziune la alta, nu ii mai primeste nimeni pe astia
  • abdu rehab abdu rehab
    andrei, chiar si daca nu are "Nimic" de a face cu SRC, eu tot cred ca va fi SRC, in orice doar Nume Nu, cam cum a fost si Bendeac la Antena 1 cu "In Puii Mei" si "iComedy", fiind doar niste Copii Ieftine ale Mondenilor de la Prima TV (pentru ca Bendeac sa Gandit ca daca Pleaca de la Mondenii, va Incerca sa Copieze Mondenii Oriunde ar fi el, cea ce a si Facut). si Lumea va "rade" la Digi, cum sa ras si la PROTV si la Antena 1, adica NIMIC. Achizitia asta va Dovedi doar ca Digi24 este Obsedat de Audienta, si ca va face dupa aia si Emisiuni In Stilul lui Capatos si Maruta, tot de dragul "Audientei". si daca Digi24 ar fi fost vreodata un "Post de Stiri", si asa zis, "Serios", atunci nu ar fi ajuns atat de Jos incat sa aduca Niste Comedianti Expirati, ceva ce Nici un Post de Stiri ADEVARAT, NU AR FACE ASTA VREODATA. daca Digi 24 ar fi fost un "Post de Stiri", aia de la Digi nu sar fi Gandit NICIODATA sa Aduca pe Niste Comedianti Expirati, Indiferent cat de mica ar fii Audienta Postului. deci, in Concluzie, Digi24 nu este un Post Serios, ci doar un Post ca fiecare Alt Post TV, Obsedati dupa Audienta, si sa faca tot ce este Posibil Pentru Audienta.
  • abdu rehab abdu rehab
    anca, la Antena faceau "Glume" pentru "Publicul" Antenei, sunt de Acord cu asta. dar ai uitat sa spui ca la Digi vor face "Glume" pentru "Publicul" Digi (printre care eu nu voi fii pentru ca eu plec de la RCS, sa nu fiu o parte din "Audienta" SRC-ului).
  • abdu rehab abdu rehab
    Bobonete este la PROTV cu Cabral facand "Sunt Celebru, Scoate-ma de Aici!!!!", deci sa nu te Astepti la Bobonete Venind cat de curand la Digi, dar daca Digi aude, il vor Aduce pe Axinte ca "Inlocuitor".
  • abdu rehab abdu rehab
    muresanu, ori aduc Rebuturi, ori se Desfiinteaza din lipsa de Audienta. Digi24 nu a fost Niciodata un Post de Stiri, si uite Dovada Evidenta! in curand vor mai aduce si alte Rebuturi, Precum, Trasnitii, Mondenii, si Vacanta Mare, etc, ca sa aiba Grila Completa. si dupa aia, vor face Emisiuni de Tabloid care sa Faca OTV-ul sa semene cu Minimax in Comparatie, sa poata sa Intreaca Antena 1 si Kanal D la Audiente. Digi24 nu mai merita nici un pic de Respect pentru Asta!
  • abdu rehab abdu rehab
    mad79, asa este, RCS-RDS nu le pasat Niciodata de Abonatii lor, dovada ca au au scos atatea Canale bune precum, Euronews, Discovery, HBO, etc, si au pus in Schimb, Hora TV, Inedit TV, Agro TV, Travel Mix, Neptun TV, eStrada TV, Trinitas TV, Alfa Omega TV, Speranta TV, TVH, etc. eu cat de curand voi pleca de la RCS, nu stiu unde, dar oriunde numai RCS Nu (eu personal Prefer UPC), ca sa am Programe de calitate, Precum Stiri, Filme, Documentare, si NU Manele, Religie si Posturi de Strada si Cartier. si mai nou, Divertis! sa se Uite Toni Grecu si Jojo de unii singuri la ei Insisi si sa ma lase in Pace cu "Comedia" lor. eu nu am sa mai platesc Bani lui teszari sa isi bata joc de mine Aducand Manele si Comedianti Expirati.
  • andrei andrei
    Am citit in mai multe locuri stirea asta. Inteleg de peste tot, din declaratiile lui Toni Grecu, ca NU au nicio legatura cu SRC. Este vorba de un produs nou, gandit special pentru un canal serios de stiri cum e Digi24. Si poate ca duminica seara nu strica deloc sa radem un pic, dupa ce o saptamana intreaga vedem doar arestari, scandaluri, circ in Parlament. Cred ca se va demonstra a fi o achizitie foarte buna.
  • anca anca
    Ce usor e sa arunci cu rahat in ventilator... Intr-un om care de mai bine de 20 de ani face comedie. Eu cred ca vor face un program bun pentru Digi, mai ales ca nu va mai avea presiunea ratingului de la Antena (unde erau nevoiti sa faca glume pentru publicul de antena).
  • Mm Mm
    Stati ca nu au inceput inca.Vedem,daca nu il au pe Bobonete poate revin la umorul fin si scapam de taranisme.
  • mad79 mad79
    RDS-ului,putin ii pasa de audienta postului,atata timp,cat nu vand publicitate,iar cea pe care o au,e tot de la ei din curte!
    Ei au abonatii,care isi platesc constiincios abonamentul si de acolo vin banii,nu din publicitate,rating,share,etc desi nici ala nu este de neglijat.Cresc,de la un trimestru la celalalt,ceea ce insemna ca lumea si-a dat seama ca este un oist serios de stiri,ce merita urmarit!
  • abdu rehab abdu rehab
    muresanu si Bogdan, sunt de acord cu voi doi. astia sunt Expirati si nu au nici o Graunte din Umorul de pe Vremea Divertis. dar Digi24 doar arata ca acum sunt Disperati dupa Audienta, si vor sa Procedeze ca alte Televiziuni. nu au de ales decat sa vina astia la Digi. cat de curand eu zic ca il vor aduce si pe Dragos Patraru de la "Starea Natiei" sa faca Concurenta lui Badea si Banciu, si apoi se va Termina cu Digi24 ca "Post de Stiri".
  • Bogdan Bogdan
    Nu mai au hazu de pe vremea cand erau Divertis.. Au inceput sa devina penibili
  • muresanu muresanu
    Serviciul Român de Comedie a inregistrat deja audiente EXECRABILE la ProTV si la Antena. Antena 1 nici macar un sezon complet nu i-au tinut. Baietii astia sunt de un penibil... Digi, chiar va resoectam. Ati ajuns si voi sa luati toate rebuturile...
  • abdu rehab abdu rehab
    dupa parerea mea, asta este Inceputul Sfarsitului Postului Digi 24 cum il stim acum. si din cauza ca are mica Audienta, Digi va Incerca cumva sa devina dintr-un Canal de Stiri Intru-n Canal Generalist, si Incepand sa Importe toti Expiratii si Ratatii de la Alte Canale, si Apoi sa Copieze alte Canale. azi sunt adusi Serviciul de Comedie, Maine Poate il aduce pe Dragos Patraru sa faca Concurenta lui Badea si Banciu. si apoi, se va ajunge la Emisiuni de Tabloid Copiate dupa Maruta, Capatos, si Acces Direct. din momentul asta, Digi 24 nu mai merit sa fie numit un "Post de Stiri", ci doar un alt Canal dedicat Tabloidului.

Trimite un comentariu

sus