Skip to main content

Sorina Matei revine luni pe post. B1: "va fi plătită, ca şi până acum, din încasările din publicitate"

 
sorina matei
sorina matei

sorina matei

Publicitate

REVENIRE. B1 anunţă revenirea Sorinei Matei pe post, de luni, într-un comunicat atipic. Postul TV ironizează referirile la sursele de finanţare ale postului.

"Nicio conspiraţie mondială, nici Elena Udrea sau Traian Băsescu şi nici măcar celebra pisică “Lipici”, vinovată pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reuşit să împiedice revenirea Sorinei Matei pe ”sticla” de la B1 TV, unde va fi plătită, ca şi până acum, din încasările pentru publicitatea difuzată pe post", anunţă oficialii B1 TV.

Sorina Matei a intrat în concediu, în urmă cu două săptămâni, după ce Elena Udrea a afirmat despre ea că ar fi plătită de omul de afaceri Nicolae Dumitru (Niro).

"Dacă cineva e interesat, cu bună credinţă, de sursele de finanţare ale B1 TV, poate consulta informaţiile de la Ministerul Finanţelor", spun cei de la B1. "Sau se poate uita pur şi simplu la B1 TV să vadă ce clienţi difuzează publicitate. Apropo, Nicolae Dumitru a “finanţat” şi Antena 3 în 2013-2014 cu publicitate. Se pune că a fost pentru propagandă băsistă?" se întreabă postul de ştiri.

Comunicatul B1:

De luni 23 februarie, ora 20.00, Sorina Matei revine în grila de programe a B1 TV cu emisiunea ”Actualitatea românească”.

Pentru toţi cei care aveau emoţii în acest sens, aşteptarea a luat sfârşit. Nicio conspiraţie mondială, nici Elena Udrea sau Traian Băsescu şi nici măcar celebra pisică “Lipici”, vinovată pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reuşit să împiedice revenirea Sorinei Matei pe ”sticla” de la B1 TV, unde va fi plătită, ca şi până acum, din încasările pentru publicitatea difuzată pe post.

Ne-a impresionat până aproape de lacrimi (dar nu chiar până acolo) grija pe care o poartă, deopotrivă oameni politici şi colegi jurnalişti, postului nostru de televiziune. Că e de vânzare, că e în insolvenţă, că e finanţat de X şi de Y, persoane nefrecventabile. Existăm, deci deranjăm.

În pleiada de acuzaţii care ni se aduc, răsărite în spaţiul public în ultimele zile precum mandatele de arestare ale politicienilor, revine în mod obsesiv chestiunea finanţării B1 TV. Suntem convinşi că o echipă de băieţi deştepţi, specializaţi în depistarea firmelor fantomă din Panama, va elucida şi acest mister şi-l va împărtăşi tuturor, eventual cu un share pe Facebook. Dar, foarte important, şi cu PROBE. Ceva din care să reiasă, de exemplu, de ce ar fi mai onorabil Dan Voiculescu şi mai puţin onorabil Nicolae Dumitru.

Altfel, dacă cineva e interesat, cu bună credinţă, de sursele de finanţare ale B1 TV, poate consulta informaţiile de la Ministerul Finanţelor. Sau se poate uita pur şi simplu la B1 TV să vadă ce clienţi difuzează publicitate. Apropo, Nicolae Dumitru a “finanţat” şi Antena 3 în 2013-2014 cu publicitate. Se pune că a fost pentru propagandă băsistă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Adica, in mare parte, este platita din brandul de tara facut de Elena Udrea, asta dupa ce o injura la greu, punindu-si poalele in cap cu o voce stridenta si cu fraze tendentioase! Asta este reclama cea mai frecventa pe televiziunile de stiri din romanica, alea care au facut din Udrea cirpa de sters frustrarile. Facerea de bine...
  • Bogdan Bogdan
    A ajuns si Sorina Matei o personalitate, ne intereseaza pe noi ca se intoarce la b1... alta zdreanta
  • talibanul incruntat talibanul incruntat
    Stati linistiti , stati la locurile voastre SRI vegheaza !
    PSD(75%SRI) ; PNL(75%SRI) ; UNPR(99&SRI) !
  • Mm Mm
    Mama ce pupaturi i-a tras lui Niro !Poate totusi se hotaraste daca e bine sau nu sa ia bani de la Niro si daca e mai rau decat Voiculescu (mai ales dupa ce a luat bani de la amandoi).Ia uite ce scria fix ea despre Niro http://sorinamatei.blogspot.ro/2012/10/usl-maxima-nesimtire-mafiotul-nicu-niro.html
  • Iulian Iulian
    Si ce ne pasa noua de asta? Tot la audienta aia de 0% ramane

Trimite un comentariu

sus