Skip to main content

Stelian Tănase, deputaţilor: Îi voi scrie din nou lui Coldea ca să-şi retragă agenţii acoperiţi din TVR

 
Stelian Tănase, deputaţilor: Îi voi scrie din nou lui Coldea ca să-şi retragă agenţii acoperiţi din TVR

Stelian TanasePreşedintele director general al SRTV, Stelian Tănase, le-a transmis, astăzi, deputaţilor din Comisia de Cultură, că îi va scrie din nou directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea, pentru a-i cere să retragă agenţii acoperiţi din TVR, relatează agenţia Mediafax.

Publicitate

„Am o problemă cu agenţii acoperiţi din TVR. I-am trimis o scrisoare generalului Coldea prin care îl poftesc să-şi retragă agenţii acoperiţi din TVR. Unii zic că e un subiect periferic, dar nu este periferic. Trebuie să tranşaţi această problemă, aştept să o tranşaţi. Îi voi scrie din nou generalului Coldea să facă acest lucru”, le-a spus Stelian Tănase deputaţilor din Comisia de cultură.

El a arătat că înţelege faptul că agenţii acoperiţi nu pot fi deconspiraţi, potrivit legii, dar a menţionat că există şi soluţii diferite.

„Mai pot să iasă la pensie, discret, mai pot să se transfere. Să ne lase. Uneori această situaţie există la nivel decizional şi se simte. Nu putem depăşi anumite blocaje”, a spus Stelian Tănase.

CONTEXT. În 28 ianuarie, Stelian Tănase, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), i-a transmis o scrisoare directorului interimar al SRI, generalul-locotenent Florian Coldea, solicitând Serviciului să dispună retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR.

"În urma recentelor declaraţii ale domnului George Maior, fost director al SRI, prin care a afirmat, indirect, că Serviciul Român de Informaţii are ofiţeri acoperiţi în presă, vă solicit să dispuneţi retragerea acestora din cadrul Televiziunii Române", a spus Stelian Tănase în scrisoarea adresată lui Florian Coldea şi care a fost transmisă şi agenţiei MEDIAFAX.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Sa-i dam un sut in c..! Dar sa dea inainte pe spioni afara! Sincer, nu-i o idee rea, dar nu stiu cat e de fezabila.
  • Livia Pila Livia Pila
    Saracul Stelica! A devenit maniaco-depresiv. Cum sa il ajutam?
  • burningsnowflake burningsnowflake
    hahahahaha....genial...asteapta sa-ti raspunda la solicitare, tantalaule...hahahaha...
  • Luca Luca
    Tanase a gasit un alt vinovat pentru marea gaura neagra care e TVR. Data viitoare probabil o sa ne spuna ca e vina rusilor.
  • abdu rehab abdu rehab
    Spionii nu vor fi dati NICIODATA afara din TVR. de ce? pentru ca TVR-ul este plin de Spioni, iar Spionii insisi conduc TVR-ul, adica si Tanase Stelian insusi este un Spion. care din un oarecare Prezentator la Realitatea TV, a ajuns la Conducerea TVR-ului, si pe motive Politice desigur, ca toti ceilalti cei ce au condus TVR-ul de la Infiintarea sa in Anii 50 pana Incoace momentan. iar Tanase asta Viseaza Cai Verzi pe Pereti ca el e Numero Uno, cand de fapt e doar un Terchea-Berchea, Impreuna cu Amicul sau Mircea Dinescu, care Amandoi se cred Batman si Robin, sau Kirk si Spock. TVR-ul mereu a fost, este si va ramane o Trompeta pentru Conducerea Tarii, Indiferent care ar fi ea, si Nimic nu va Schimba asta.
  • Loredana Groazescu Loredana Groazescu
    Si eu ii voi scrie si lui Dumnezeu sa il dea afara pe TANASESTELIAN. Poate ca eu voi avea cistig de cauza. Ca mai mare nemernic nu s-a pomenit.

Trimite un comentariu

sus