Skip to main content

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va debuta astăzi la Pro TV. Gina Pistol şi Gabi Jugaru, printre concurenţi

 
Bobonete si Cabral
Bobonete si Cabral

Bobonete si Cabral

Publicitate

Producţia Sunt celebru, scoate-mă de-aici, filmată în Africa de Sud, debutează astăzi la Pro TV, începând cu ora 20.30. Din informaţiile paginademedia.ro, printre cei 12 concurenţi-vedete care au luat drumul Africii de Sud se numără Gina Pistol, Mihai Trăistariu, Cătălin Moroşanu şi Gabi Jugaru.

Timp de 21 de zile, de la 20:30, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! va pune cele 12 vedete din România în situaţii extreme.

Pro TV va transmite zilnic, de luni până duminică, în direct din jungla africană, aventurile prin care vor trece participanţii. Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanţii, probele şi le vor arăta condiţiile neprielnice din jungla africană.

Antena 1 pune la bătaie astăzi o comedie cu Bruce Willis în rol principal, Poliţai în misiune. Kanal D are, ca de obicei, serialul Trădarea, iar Prima TV două emisiuni, Revendicarea şi Dosarele DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    O emisiune slabuta dupa acest prim episod, din reclame parea mai captivanta.. poate pe parcurs o sa devina mai interesanta
  • muresanu muresanu
    sunt celebru! scoate-ti basina asta de pe post!! era de o mie de ori mai bun filmul cu van damme. n-am vazut ceva mai fals decat show-ul asta in viata mea...
  • Florin Florin
    si mile, mai bine ma uit la vedetele astea speriindu-se de un sarpe decat la ce nu fac prezentele de la emisiunile tabloide.
  • Florin Florin
    @mile : nu cred ca nicio televiziune isi permite sa plateasca comentatori, asa ca ar trebui sa incetezi cu astea. eu am facut numeroase paralele ca sa ai toata argumentele ca vedetele de la Sunt celebru sunt mai mult decat vedete de la Capatos, Roxana Ionescu a fost vedeta când era prezentatoare la Antena? Acum nu mai este? pana acum in afara de controversata prezenta, dar gandita bine, a lui Plugaru, niciuna din vedetele anuntate nu sunt de nivelul ala. dar tu uita-te la ^VEDETELE^ tale. in rest, eu nu stiu cum este emisiunea inainte sa o vad ca tine ca eu nu am creierul spalat sa vad in viitor.
  • Marius Marius
    Sper ca puneti si audientele maine si in prima saptamana! Ca in ultime vreme a fost "saracie" aici, iar concurentza pune doar pe targetul comercial :(
  • Florin Florin
    @mile : nu te mai agita tu. uita-te la Antena si la cele 10 ore zilnice de ^vedete^ adevarate de la Mireasa pentru fiul meu, acces direct, un show pacatos si poftiti de la noi. sa nu uiti in week-end sa te uiti la emisiunea ta preferata Te cunosc de undeva cu super vedetele Bambi si Daniel Iordachioaie.
  • bahmu bahmu
    Ioi...astea sunt vedetele, Bambi, Plugaru si Moroșanu. N-o fi Giani Kirita pe acolo...Mai bine mă uit la Trădarea decit la ”vedetele” voastre...
  • Florin Florin
    @ Iulian : fetele de la Bambi de la piesa Doi ochi caprui sunt cunoscute doar pentru scandaluri si pentru ca una din ele parca a fost iubita de fotbalist. :)) dar lumea, adik antenistii, comenteaza. Mihai Traistariu a fost pe podium la Eurovision si este atat de vedeta incat eu am vazut un reportaj cu el la Observator 19. Cred ca ii si ziceau vedeta in reportaj. S-a intamplat acum vreo luna. :)) Gabi Jugaru a avut cativa ani ok prin televiziune si cred ca si acum e pe radio. Ruby are milioane de vizualizari pe youtube si e una din cantarele pe val. Catalin Morosanu e genul de aparitie specifica acestui gen de emisiuni reality sau la revelioanele Antenelor. Roxana Ionescu e atat de vedeta incat a prezentat o emisiune in prime time a Antenei. asa ca despre ce vorbim? sunt vedetele astea sub vedetele de la Danseaza printre stele, Te cunosc de undeva, Splash, Poftiti pe la noi, Un show pacatos? Orice om care gandeste putin va zice nu. Atunci despre ce vorbim? si partea buna e ca de data asta vor face ceva inconfortabil. dar mile si restul nu vor sa auda. uitati-va la mireasa pentru fiul meu. sunt acolo vedete bune de pus pe ecran zilnic 4 ore. apoi mai stati doua ore cu vedetele de la Acces direct si va rog nu uitati de cele doua ore pline de vedete de la Un show pacatos. daca mai nimeriti si un Poftiti va rog in prime time mai aveti doua ore de vedete care sunt vedete doar la Antena. când merg la Protv nu mai sunt. :)) ZILNIC la ANTENA 1 sunt pentru voi 10 ore cu ^vedete^ pentru mile si cei ca el.
  • Vlad Vlad
    @Iulian: Pai Mihai Traistariu e un zeu in muzica pe langa trupa Bambi. Si nu inteleg ce legatura are una cu alta, decat sa vina Mihaela Radulescu sau Zana Surprizelor, cred ca au ales ceva ok. Morosanu e un sportiv cu rezultate, Jugaru e un actor de comedie, Pistol e o fata draguta care nu supara pe nimeni, Alina Plugaru e o actrita de filme pentru adulti, exista o diversitate de oameni pusi intr-un loc. Ceva in genul serialului "Lost", fara SF. E entertaining. Daca e sa o luam asa, daca Bambi, Daniel Iordachioaie, Lidia Buble aveau bani foarte multi din muzica, nu si-ar fi sacrificat timpul pentru TCDU.
  • Iulian Iulian
    @Florin daca nu stii trupa Bambi, taci. Si da, ele sunt mai vedete! Pentru ca ele sunt cunoscute prin muzica, astia doi prin diverse scandaluri, sex pe bani, etc.
  • Florin Florin
    @ mile : iar ti-ai gasit cu ce sa aberezi? dar iar ti-ai gasit prost fiindca Sunt celebru nu e un program ieftin. costurile de productie sunt uriase si fiindca se desfasoara zilnic timp de 3 saptamani productia are un factor de risc ridicat. dar protv incearca, spre deosebire de altii care doar copiaza.

    @ bahmu : dar vai ce vedete vedem zi de zi la alte televiziuni. la emisiunile tabloide avem vedete mai bune? la Te cunosc de undeva sunt mai vedete fetele de la Bambi? :)) pana acum numele propuse sunt foarte ok pentru genul asta de emisiune. am observat ca si la Ferma vedetelor stau binisor cu vedetele.
  • bahmu bahmu
    Ce de ”vedete”...băieți și fete rămași fără angajamente ori abonați la reality-showuri...unii enervanți, alții chiar nesuferiți...pleavă...

Trimite un comentariu

sus