Skip to main content

Teddy Dumitrescu, şeful Publicis: Elena Udrea a dat peste 20 de milioane de euro în licitaţii trucate de la MDRT lui The Group

 
Teddy Dumitrescu, şeful Publicis: Elena Udrea a dat peste 20 de milioane de euro în licitaţii trucate de la MDRT lui The Group

Teddy Dumitrescu

Publicitate

Teddy Dumitrescu, şeful grupului Publici, a reacţionat ieri, pe pagina sa de Facebook în contextul cercetării penale a Elenei Udrea, deputat şi fost ministru al Turismului.

În postarea, semnalată jurnalistul Cătălin Tolontan pe blog, Dumitrescu spunea că Elena Udrea ar fi dat peste 20 de milioane de euro sub forma unor licitaţii trucate companiilor The Group, deţinut de Zoltan Szigeti.

„Elena Udrea a dat 20+ mil EUR în licitaţii trucate de comunicare de la MDRT lui The Group. Jumătate din licitaţii le-am câştigat noi şi am fost descalificaţi abuziv”, a scris şeful Publicis pe pagina sa de Facebook.

 Iată postarea integrală:  

captura

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitaru'lu'peste publicitaru'lu'peste
    Nea Teddy,
    Esti un adevarat maciomen. Nu zic ca nu oi avea dreptate, da' daca aveai oo si probe/indicia ca madam a trucat licitatii, pentru Euro 10 mio+ trebuia sa pui mana pa pix (ca sa-l parafrazez pe cel mai chirurg dintre primari) si sa dai cu subsemnatu' la DNA, cu subiect, predicat +probe si indicii (dovezi gaseau ei daca aveai dreptate), nu sa te victimizezi acu' pe feisbuc, dupa ce madama este la subsol cu sobolanii.
    Si inca nu-i timpul pierdut, nu mai astepta autoritatile sa te caute ca sa ia acele docomente, fugi repejor si scrie un denunt, da' ai grija ca acolo tre' sa-ti asumi raspunderea pe ce scrii si semnezi.
    Altfel nu esti decat un alt mare mascul da Romania, in care se trezeste barbatia doar daca-i lega cineva blonda, ca altfel nu prea poate.
    Pun pariu ca in zileele urmatoare, mai ales daca se va confirma mandatul, vor mai aparea cateva duzini de oameni de afaceri care vor spune ca nu au reusit sa aiba succesuri pen'ca nu's ce le-a mai facut/sau nu le-a facut madam udrea. Plina tara asta de eroi, toti dupa razboi.
  • tampam tampam
    este ultima gura de aer inainte sa moara :))))))))))

Trimite un comentariu

sus