Skip to main content

Traian Băsescu reacţionează după ce Antena 3 şi România TV au spus că acesta ar fi avut conturi în Panama: „Antena 3 şi Romania Tv, expresia profundă a mizeriei în jurnalism”

 
traian basescu
traian basescu

traian basescu

Publicitate

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, într-o postare pe Facebook, că „Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism. Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună." Băsescu subliniază că "Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate.", scrie HotNews.ro

„Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea, îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors. Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu "le-am luat-o'' lor şi altora ca ei şi am lasat-o romanilor la terminarea celui de al doilea mandat", continuă fostul şef al statului.

Traian Băsescu încheie spunând că "Voi (A3 si RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine până la sfârşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andipanda andipanda
    Mars la cotet,cotarle anteniste!
  • marin marin
    Asa ne-a spus si ca Elena Udrea este de-o onestitate greu de imaginat si ca asteapta sa-si arate nevinovatia fata de romani. Hai sictir marinarule!
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Mn: Ca sa vezi cine face 'masuratorile' in politica!....
  • Mm Mm
    Ei lupta cu tine si tu cu ei.Pe persoana fizica puteti sa va dati in cap cat vreti, dar cat erai presedinte trebuia sa te comporti ca atare.Altfel uite ca ajungi unde esti azi,mic si neimportant.

Trimite un comentariu

sus