Skip to main content

TVR va difuza începând de duminică o serie de emisiuni dedicate concursului Eurovision 2015

 
Eurovision 2015
Eurovision 2015

Foto: TVR
Foto: TVR

Publicitate

EUROVISION 2015. Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei.

Emisiunea de duminică, difuzată de ora 21.10, îi are în prim-plan pe cei 12 concurenţi ai selecţiei naţionale.

Cele trei ediţii Eurovision România se constituie, aşadar, ca un preambul la selecţia naţională şi sunt prezentate de Liana Stanciu, alături de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G).

În prima ediţie, TVR 1 va prezenta un istoric al concursului Eurovision în România şi al participărilor reprezentanţilor noştri la Eurovision, cu imagini din arhiva TVR.

Tot în ediţia Eurovision România din 15 postul public va difuza şi imagini de la conferinţa de presă organizată de TVR la finalul etapei de preselecţie.

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai.

Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    VIVI,

    TVR-ul insusi este vai de Capul sau, nu doar Connducerea sa.
  • VIVI VIVI
    Incredibil de câtă lipsa de bun simţ dă dovadă conducerea Tvr. Sunt vai de capul lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Livia Pila Livia Pila
    Daca tot participa Robert Turcescu, nu vad de ce nu s-ar inscrie in concurs si duetul Stelian Tanase-Elena Vijulie. Oricum, TVR iar arunca banii pe fereastra. Sau ii spala Stelica?
  • abdu rehab abdu rehab
    alte Emisiuni Inutile pe Banii Publici MANCATI de TVR. Indiferent cat de mult ne am stradui sa fim cei mai tari la Eurovision, tot pe locurile 15-6 vom ajunge, si ne facem de ras, dar de data asta, Acasa la Conchita Carnat, sa rada si ea de noi!

Trimite un comentariu

sus