Skip to main content

Ucraina interzice difuzarea filmelor ruseşi produse după 1 ianuarie 2014

 
FILM
FILM

FOTO: The Guardian
FOTO: The Guardian

Publicitate

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisă difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri ruseşti sau de persoane fizice din Rusia după data de 1 ianuarie 2014, scrie Mediafax, care citează hollywoodreporter.com.

Noul act normativ a extins şi criteriile privind interzicerea filmelor produse înainte de 1 ianuarie 2014.

Potrivit amendamentelor aduse unei legi mai vechi de către Rada Superioară, parlamentul ucrainean, este interzisă difuzarea pe teritoriul Ucrainei a filmelor produse după data de 1 ianuarie 2014 de companii sau persoane fizice din Rusia. De asemenea, modificările aduse legii impun ca toate filmele care "promovează activitatea agenţiilor de ordine publică şi a armatei" sunt interzise, indiferent de anul în care au fost realizate.

Câteva zeci de filme ruseşti, cele mai multe concentrându-se asupra armatei ruse şi a serviciilor secrete, au fost interzise în Ucraina, inclusiv pelicule cu Mikhail Porechenkov şi Ivan Okhlobystin.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    in Zona unde se afla tari precum, Ucraina, Rusia, si chiar Romania, Pirateria este in Floare. deci daca Rusii or vrea sa vade Filme din Ucraina sau Ucrainienii sa vada Filme Rusesti, sa fiti siguri ca vor fi Piratate, ca pana acum. si Viata Continua Aproximativ, ca pana acum, Indiferent de conflicte la Categoria asta (Filme, Internet, etc).
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    "Ucraina interzice difuzarea filmelor ruseşi produse după 1 ianuarie 2014" editati titlul: ruseşti, nu ruseşi. ^^
  • dan sp dan sp
    cum s-a descurcat ieri Supermodels by Catalin Botezatu pe Kanal d la prima editie?

Trimite un comentariu

sus