Skip to main content

VIDEO. Cele mai bune reclame difuzate la Gala Super Bowl 2015. BMW, Mercedes şi Dove, printre brandurile care au apărut pe TV

 
Screen Shot 2015-02-02 at 1.26.51 PM
Screen Shot 2015-02-02 at 1.26.51 PM

Screen Shot 2015-02-02 at 1.26.51 PMBudweiser, BMW, Snickers, Dove for Men şi Always sunt doar câteva dintre brandurile care au plătit sume uriaşe pentru a fi prezente pe TV în pauzele publicitare ale unuia dintre cele mediatizate evenimente din lume, potrivit Forbes.com.

Publicitate

Gala Super Bowl 2015, care a avut loc ieri seară în Statele Unite, a fost transmisă în direct de postul NBC.

Evenimentul sportiv a avut-o invitată pe cântăreaţa americană Katy Perry. Artista a susţinut un concert timp de 12 minute în timpul tradiţionalului show din cadrul galei Super Bowl. Katy Perry a interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum "I Kissed A Girl" şi "Fireworks".

Show-ul din pauza finalei Ligii naţionale de fotbal american (NFL) marchează adeseori un record de audienţă pentru televiziunea americană, iar reclamele difuzate în timpul galei Super Bowl costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva dintre spoturile difuzate în tipul galei Super Bowl 2015:

BRAND.  Snickers

BRAND. Mercedes - Benz

https://www.youtube.com/watch?v=LQvdIGeUUvo

BRAND. Budweiser

BRAND. BMW

BRAND. Go Daddy - se ocupă cu domeniile online.

Compania a spus că plasarea acestui spot în cadrul Galei Super Bowl a fost o mişcare gândită îndelung, având în vedere sumele care sunt puse la bătaie. Reprezentanţii companiei au precizat, potrivit Forbes.com, că Go Daddy beneficiază, în general, de multă publicitate gratuită şi că ar fi fost o idee bună să fi difuzat acest spot şi înainte de marele eveniment sportiv.

BRAND. Dove for Men

BRAND. NFL 

O reclamă care apelează la emoţiile telespectatorilor, după cum spun ce de la Forbes.com. Un spot PSA (Public Service Advertisement), în termeni de specialitate.

BRAND. Bud Light

BRAND. Always - “Throw Like A Girl”

BRAND. Mophie

(Companie din California care produce accesorii pentru smartphone-uri)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Meciul a fost foarte misto, m-am bucurat ca au castigat cei de la Patriots
  • pArA pArA
    Nu cred ca exista public destul de numeros in RO pentru acest eveniment si pe langa asta costurile de achizitionare a drepturilor de difuzare cred ca sunt uriase ...
    Nu cred ca se strofoaca multe televiziuni din Europa sa transmita asa ceva ... noi suntem cu fotbalul mai mult ...
  • mad79 mad79
    Rusine televiziunilor de sport din Romania,care nu s-au deranjat sa transmita,cel mai mare eveniment sportiv planetar,de o zi!!!

Trimite un comentariu

sus