Skip to main content

VIDEO. Gafă la CNN: Vladimir Putin, prezentat drept adevăratul terorist SI cunoscut ca "John Jihadistul" - VIDEO

 
CNN
CNN

CNNPostul american de televiziune CNN a făcut o gafă ieri, când a afişat pe ecran fotografia preşedintelui rus Vladimir Putin în timpul ştirii în care se anunţa dezvăluirea identităţii teroristului SI cunoscut ca "John Jihadistul", notează Mediafax.

Publicitate

Incidentul a avut loc în timpul unui jurnal de ştiri de joi seară, după ce identitatea teroristului grupării Stat Islamic a fost dezvăluită şi toate canalele principalele de televiziune încercau să transmită ştirea cât mai repede, scrie The Epoch Times.

Totuşi, o aparentă problemă tehnică a canalului american a dus la afişarea fotografiei lui Vladimir Putin în locul celei cu extremistul grupării teroriste.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jony jony
    Azi ti-ai luat medicamentele?
  • abdu rehab abdu rehab
    Robert, eu nu inghit Propganda de nici un fel, fie ca este Americana sau Nu. eu doar am spus ca dupa ce Putin termina treaba in Ucraina, Romania va fi invadata de Rusia cum a fost si cu Ucraina, pentru ca Rusii au Interese Geo Politice de Subminare a Romaniei, ca pana la urma, de ce Iliescu a Invatat la Moscova, si de ce oare Rusii vor sa tina de Moldova cu Dintii si sa evite Unirea cu Romania, si de ce Orban din Ungaria are Relatii atat de bune cu Putin, si cum Ungaria si Rusia Incearca sa fie mai Apropriate in mod Geo Politic.. dar tu esti doar un Postac Putinist, care ar sari in sus de Bucurie in Momentul in care Rusii vor Ridica Steagul Rusesc peste Palatul Parlamentului, si toti Romanii vor primi Vacante Gratuite in Siberia. si Inainte sa spui ca eu nu Gandesc, oare tu Gandesti cumva??? Atunci, sa taci si sa te cari la Moscova la Taica-tu Putinica.
  • Robert Robert
    Hai ca esti amuzant, mereu ma amuza persoanele care inghit toata propaganda americana fara sa gandeasca.
  • abdu rehab abdu rehab
    eu nu cred ca a fost o Gafa. dar o Gafa sau nu, ca se Intampla in Ucraina, se va Intampla si in Romania in Curand daca Putin nu va fi Oprit.

Trimite un comentariu

sus