Skip to main content

VIDEO. Întrebarea Intact Group şi un răspuns surpriză. „Cât înseamnă 326.284.476 de euro?”

 
campanie intact
campanie intact

campanie intact

Publicitate

Intact Media Group este în plină campanie de imagine. Pe posturile grupului a apărut un nou spot de imagine prin care îşi informează telespectatorii ce taxe a plătit Intact până în 2015.

Spotul celor de la Intact începe cu o întrebare: „Cât înseamnă 326.284.476 de euro?”, fără a dezvălui ce reprezintă suma.

După ce aflăm că suma respectivă poate plăti 2 milioane de pensii medii, 34 de milioane de alocaţii şi 3 milioane de salarii de profesor, ni se dezvăluie în final ca acesta este cuantumul taxelor plătite de Intact Media Group până în 2015. Reprezentanţii Intact au precizat pentru paginademedia.ro că este vorba despre ultimii 10 ani. „E datoria noastră să nu rămânem niciodată datori”, se menţionează în finalul clipului publicitar.

Redăm în continuare spotul obţinut cu sprijinul companiei de monitorizare mediaTRUST:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    Hai sa ne facem un titlu de glorie, toti cetatenii onesti, fiindca ne platim taxele si impozitele catre stat! Ce mare branza? Ce vor sa spuna cu faptul ca-si platesc taxele catre stat?! Este atat de simplu mecanismul: publicitate = venituri = taxe si salarii! Iar salariile provin din munca angazatilor! Ei sunt cei care produc plus valoare! Care este marele merit? Aduceti petrol si gaze de pe alte planete? Cultivati cereale pe luna?
  • iulia1 iulia1
    Alta tampenia marca Latrina Grup Sanitar.
    De pe alt site am inteles ca A3 a difuzat o "stire" cum ca presa basista este in solventa: realitatea, mediafax, evenimentul zilei si datorii la b1...... dar de jurnalul national, editura intact, banii lui ceausescu, de contractele latrinei cu statul nu spun nimic ?
  • Cristi Cristi
    Si la banii lor au avut nevoie de un smenar ca Voiculescu? :)
    Daca sunt atat de valorosi, de ce stau in umbra lu' ala?
  • abdu rehab abdu rehab
    ca pana acum, doar Minciuni si Dezinformare Tipic A3 si Tipic Felix.
  • ion ion
    Dar de ce nu spun nimic de miliardul de dolari din banii lu' ceausescu?
    Asa ar fi fost normal.
  • Oliver Oliver
    f tare ! Câte taxe au plătit cei de la Gândul ? Dar Mediafax ? Dar Hotnews si Evenimentul Zilei ? ZERO ! EI fac doar propaganda.

Trimite un comentariu

sus