Skip to main content

VIDEO. Trăsniţii filmează pentru cel de-al 24-lea sezon, care va debuta săptămâna viitoare

 
Trasnitii, sezonul 24, Paginademedia
Trasnitii, sezonul 24, Paginademedia

Trasnitii, sezonul 24, PaginademediaSitcom-ul Trăsniţii filmează pentru cel de-al 24-lea sezon, care va începe pe 23 februarie, la Prima TV, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Noul sezon va fi difuzat, începând de săptămâna viitoare, de luni până joi, de la ora 22.30.

https://www.youtube.com/watch?v=ip6blAzXgJk&feature=youtu.be

Grig Chiroiu, despre noul sezon Trăsniţii, de la Prima TV:

„Atmosfera este relaxată, încât nici nu mai ştim care sunt poantele pe care le facem între noi şi care sunt cele din scenariu. Textul se respectă din puncte de vedere al situaţiilor şi al dialogului, dar fiecare vine cu aportul personal. Nici nu putem să ne abţinem. Chiar dacă se fac glume între noi şi nu au legătură iniţial cu textul, le adaptăm în aşa fel încât să le băgăm în scenariu, pentru că sunt foarte bune. Râde toată lumea, inclusiv echipa de producţie. Chiar şi poantele operatorilor sunt preluate. Este o efervescenţă totală”, povesteşte Grig Chiroiu.

CONTEXT. De unde pleacă povestea sezonului 24. La finalul sezonului trecut Mârlanu şi Esteban au fost arestaţi, după ce spaniolul a împuşcat-o pe Ema. Pupăză a pierdut alegerile prezintenţiale şi îl acuză pe Mateescu pentru eşec. Acesta din urmă a fost promovat, iar postul de şef de secţie a rămas vacant. Chiorete şi Poponeţ se vor lupta pentru funcţia de conducere. După ce a stat mai mult timp în comă, Ema are acum pierderi de memorie. Pe parcursul noului sezon, Ema va avea dedublări de personalitate.

Programul Trăsniţii a debutat la Prima TV, în septembrie 2003.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ION DIN BUCURESTI ION DIN BUCURESTI
    Cat de prost sa fii,sal scoti de Toni Ionescu din serial.La noi la romani k la nimeni,scoti actori cei mai buni si in locul lor aduci niste AMATORI.RUSINE, RUSINE, RUSINE.
  • sassu sassu
    marlanu facea cel putin 51% din serial....am vazut aproape toate episoaele....dar se pare ca se mai duce pe rapa un proiect bun in Romania
  • abdu rehab abdu rehab
    Adri, pai asta am zis si eu mai Inainte. Trasnitii fara Marlanu este precum Cronica Carcotasilor fara Huidu, fara Suflet, pentur ca in Ambele cazuri, cei doi care eu iam pomenit, au fost, sunt, si vor fii mereu Inima si Sufletul Emisiunilor in care ei joaca. nu cred ca va rezista Trasnitii fara Marlanu mai mult decat 1 an sau 2 ani. si pe pariu ca Trasnitii dupa aia vor pleca de la Prima TV la alta Televiziune, poate Kanal D (ca acolo sa dus si Vacanta Mare) sau Digi24 (ca acolo sau dus acum Serviciul Roman de Comedie) de Exemplu. fie asta fie va avea soarta Cronicii Carcotasilor, se va termina Emisiunea, Actorii ramasi vor face o Noua Emisiune care va fii ca cealalta Emisiune doar cu Numele ca Diferenta, sau se va Termina de tot si astfel, Sfarsitul Povestii, in orice caz, sa Terminat cu Trasnitii fara Marlanu.....
  • Adri Adri
    Mda... Singurul personaj amuzant nu va mai fi. Nu ma mai uit de mult la serial, dar fără Mârlanul chiar nu mai are rost să mă uit nici întâmplător.
  • abdu rehab abdu rehab
    si eu sunt Fericit ca Trasnitii continua. dar pentru mine, Marlanu era Inima si Sufletul Emisiunii (si Personajul meu Favorit), precum Cronica Carcotasilor cu Huidu. si Trasnitii si-au pierdut calitatea cu Aaii, cam ca tot si toate ca pana acum. acum ca Marlanu nu mai e la Trasnitii, nu prea cred ca Trasnitii va rezista prea mult, cum nici Cronica nu a rezistat fara Huidu. pacat, dar, ca pana peste tot ca pana acum, Spectacolul trebuie sa continue cumva..........
  • ovii21 ovii21
    Da, dar Toni Ionescu nu o sa mai apara in acest sezon, dupa atatia ani de munca...pacat, incet incet se vor retrage toti, am crescut cu ei.

Trimite un comentariu

sus