Skip to main content

24 Martie. Costurile renuntarii la Jeremy Clarkson: BBC ar putea pierde 67 de milioane de lire sterline anual

 
Jeremy-Clarkson
Jeremy-Clarkson

BBC PIERDE FARA CLARKSON. BBC, unul dintre cele mai mari canale media la nivel global, va avea pierderi estimate la 67 de milioane de lire sterline pe an daca va renunta definitiv la Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear", care a fost suspendat recent ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, scrie Wall-Street.

Jeremy Clarkson a fost suspendat pe 10 martie de la carma emisiunii "Top Gear", dupa ce a fost acuzat ca l-ar fi lovit cu pumnul pe Oisin Tymon, un membru al echipei de productie. Totodata, BBC a anuntat la momentul respectiv ca a demarat o ancheta in legatura cu acest incident.

Costurile renuntarii la Jeremy Clarkson: BBC ar putea pierde 67 de milioane de lire sterline anual

INDEZIRABIL. Jurnalistul rus Armen Gasparean, de la postul public "Vocea Rusiei", a fost declarat persona non-grata în Republica Moldova, la câteva zile după ce alţi doi ziarişti din Rusia au fost declaraţi indezirabili pe teritoriul ţării, scrie Mediafax.

Armen Gasparean a scris pe pagina sa de Facebook că ar fi încercat să intre în Republica Moldova luni, dar i s-a interzis accesul, relatează site-ul ÎnProfunzime.md.

"Am aterizat azi dimineaţă în Chişinău în interes de serviciu. Nu mi s-a permis să intru în ţară, dacă nu este să iau în calcul cele 5 minute petrecute în izolator. După recomandările autorităţilor din Ucraina, am fost declarat persona non-grata în Moldova pentru următorii 5 ani. Am fost deportat cu acelaşi avion înapoi în Rusia. Am fost destul de amabil cu poliţiştii. Unul dintre ei mi-a spus: Nu te supăra, ne facem serviciul doar", a scris jurnalistul.
Un alt jurnalist rus a fost declarat indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Stim ca manelistii si fanii golanashilor generatiei pro, a hip-hop-erilor aproba comportamentul acestui golan patentat, insa "si-o va lua pe coaja" acest Derbedeu, va primi si corectie fizica, dar mai ales va fi ars financiar Jmecheru'... Nici sky nu il va angaja , ca nu-s aia mai prosti , ca nu isi permit sa piarda abonati doar ca sa le faca pe plac zbanghiilor...

Trimite un comentariu

sus