Skip to main content

Agenţia Dăescu Borţun Olteanu comunică pentru Promenada Mall

 
promenada
promenada

Dăescu Borţun Olteanu îşi extinde portofoliul de clienţi din zona de retail şi comunică pentru mall Promenada, din luna martie. Centrul comercial este deţinut de către fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), pentru care agenţia a început să comunice din primele luni ale acestui an, potrivit unui anunţ al agenţiei de comunicare.

Publicitate

Contul mall Promenada a intrat în portofoliul Dăescu Borţun Olteanu în urma câştigării unui pitch, care a avut loc la începutul anului 2015. Agenţia va oferi servicii de consultanţă strategică, gestionarea relaţiei cu presa şi implementarea tuturor acţiunilor de comunicare. Odată cu preluarea sa de către NEPI, mall Promenada are în plan o strategie de consolidare a poziţiei sale în zona de nord a Capitalei.

„Promenada s-a impus deja pe piaţă ca un «altfel» de mall, un spaţiu creativ şi deschis la nou. Echipa Dăescu Borţun Olteanu a reuşit să ne demonstreze că este pe aceeaşi lungime de undă cu noi în ceea ce priveşte vizibilitatea centrului comercial”, a declarat ‎Despina Ponomarenco, PR & Events Manager în cadrul mall Promenada.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus