Skip to main content

B1 TV, despre contractul din cazul Vanghelie: Contractul, mediaplan-urile, factura sunt documente care atestă într-o transparenţă totală legalitatea acestei tranzacţii

 
Vanghelie
Vanghelie

Vanghelie

Publicitate

UPDATE. Sorina Matei a prezentat în direct la B1 TV în emisiune factura pentru serviciile de publicitate prestate pentru Premier Palace, dar şi mediaplanul. Potrivit acestuia, B1 a difuzat 1.000 de reclame pentru acest client. Momentul, în captura video din articol.

VIDEO. „Contractul de publicitate, mediaplan-urile de difuzare a materialelor publicitare, factura emisă pentru serviciile prestate sunt documente care atestă într-o transparenţă totală legalitatea acestei tranzacţii comerciale”, spun oficialii B1 TV despre contractul cu Premier Palace, hotel deţinut de Dumitru Marin, într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Poziţia postului B1 vine după ce referatul DNA care motivează reţinerea lui Vanghelie precizează că Premier Palace a încheiat un contract de publicitate de 200.000 de euro cu B1 TV, la solicitarea primarului sectorului 5.

Contractul cu Premier Palace a fost de 150.000 de euro, plus TVA, precizează oficialii B1 TV.

Poziţia postului B1 TV, trimisă Paginademedia.ro:

Ca urmare a informaţiilor oferite presei de către DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, facem următoarele precizări.

Societatea Premier Palace SRL a încheiat în anul 2012 un contract de prestări servicii publicitare cu B1 TV Channel SRL în valoare de 150.000 Euro+TVA, în baza căruia au fost difuzate pe postul de televiziune B1 TV spoturi şi reportaje publicitare în perioada mai 2012-februarie 2013.

Aşa cum se întâmplă în cazul tuturor contractelor de publicitate încheiate de B1 TV, aceste difuzări s-au făcut în baza unor mediaplan-uri aprobate de client şi care au fost respectate întocmai, dovadă fiind şi monitorizările care atestă executarea de către B1 TV Channel SRL a tuturor condiţiilor contractuale agreate între părţi.

Contractul de publicitate, mediaplan-urile de difuzare a materialelor publicitare, factura emisă pentru serviciile prestate sunt documente care atestă într-o transparenţă totală legalitatea acestei tranzacţii comerciale.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Banii astia sunt cei pe factura,de ceilalti la plasa nu se stie.Chiar daca si cei 200 000 sunt legali intrebarea e cum de va dati "jurnalisti" cand luati bani de la politicieni ca sa le face reclama si reportaje platite?In plus o tot ardeti cu "dreapta" dar pe la spate luati bani de la stanga,dar de la stanga aia analfabeta si mafiota.
  • abdu rehab abdu rehab
    Marean care este a avut o relatie anumita cu Dan Otevescu??? atunci se explica cum de PPDD sa aliat cu PSD in 2014, ca doar Electoratul AMBELOR Partide este acelasi. as vrea Marean sa fie inchis in aceiasi celula cu Otevescu ca sa mai imparta intre ei Jocurile de tabla.
  • Marian Vanghelie, arestat preventiv: “Am un loc în celulă
    […] Foto: www.paginademedia.ro […]
  • mihai u. mihai u.
    Mareane Mareane,te uiti bine acolo sus,urmareste cu atentie!!!!De acolo vine scaparea, da scaparea!!!Scapi cu cativa ani buni, de ceasuri,de bijuterii,de milioanele de euro furate,si daca ai noroc scapi si de M.Mizil!Scapi de toatr nedraptatile care ti s-au facut!!!Faci dupa gratii un nou partid.pt. ca PSR-ul ti l-a furat Mircea Geoana!!

Trimite un comentariu

sus