Skip to main content

Brînzan (TVR): Lucaci, şeful Ştirilor TVR, este linşat de oameni din arcul actualei puteri

 
Claudiu Lucaci
Claudiu Lucaci

Claudiu LucaciClaudiu Brînzan, membru în Consiliul de Administraţie al SRTv şi în comisii de evaluare a şefilor din TVR, a declarat pentru Mediafax că directorul Direcţiei Ştiri, Claudiu Lucaci, este "linşat" de oameni "din arcul actualei puteri", sugerând că se încearcă înlăturarea sa de la conducerea Ştirilor.

Publicitate

CONTEXT. Claudiu Brînzan a reacţionat în contextul în care comisia de contestaţii a TVR, condusă de Stelian Tănase, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a decis că procesul de evaluare în cazul lui Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci), coordonatorul cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri, a fost viciat şi a propus anularea evaluării în acest caz, au declarat miercuri, pentru Mediafax, mai multe surse din TVR.

Lucaci s-a numărat printre cei care au obţinut însă punctajele necesare pentru a fi în continuare manageri în TVR, la procesul de evaluare care s-a desfăşurat recent în Televiziunea Română, după cum declarau, pe 20 februarie, pentru Mediafax, mai multe surse din TVR.

Însă Romina Surugiu, membru al Consiliului de Administraţie al SRTv şi membru al comisiei care l-a evaluat pe Claudiu Lucaci, a depus o contestaţie în acest caz. Contestaţia formulată de Romina Surugiu făcea referire la documentele primite de la secretariatul comisiei de evaluare a managerilor, raportul de activitate şi proiectul managerial depuse de Claudiu Lucaci şi de Ioana Popescu. Popescu este producător executiv în Direcţia Emisiuni Informative şi Sport din TVR. Romina Surugiu a susţinut în contestaţia sa că rapoartele de activitate depuse de Claudiu Lucaci şi Ioana Popescu "sunt identice de la punctul A la punctul F".

Pe de altă parte, surse din TVR au declarat astăzi, pentru Mediafax, că regulamentul nu prevede posibilitatea anulării unui proces de evaluare a unui manager. Astfel, nu se ştie care va fi măsura luată în cazul lui Claudiu Lucaci. Cel mai probabil, Consiliul de Administraţie al TVR va lua în discuţie acest caz în următoarea şedinţă a sa, care ar urma să se desfăşoare săptămâna viitoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    "cine seamana vant, culege furtuna", "dupa fapta si rasplata" cateodata DUMNEZEU, satul de ipocriziile oamenilor, le arata calea. unii inteleg si isi schimba naravurile, altii nu inteleg nimic...si merg inainte cu abuzurile. lucaci primeste exact ce-a facut el altora. toate se platesc cand faci rau deliberat pentru a urca pe scara sociala si politica. intamplator, lucaci nu-i un agramat fara dictie ca ala cu pufulica si e inteligent. dar mult rau a facut si acum i-a venit nota de plata. oamenii destepti care calca pe cadavre sunt periculosi pentru ca fiind inteligenti stiu ce e rau si ce e bine. lucaci a ales raul si acum raul l-a ales pe el. e an karmic si cica raul facut se intoarce de trei ori mai puternic impotriva celui care l-a facut. tot asa binele facut te rasplateste intreit. unde am ajunge daca cei care isi bat joc de oameni n-ar plati niciodata? raspund singura: in scalvagism. prea multi, ca lucaci, s-au crezut stapani de sclavi ei avand doar angajati in subordine. si tanase e unul dintre cei care se cred dumnezei pe pamant. si tanase a primit un semn si n-a inteles nimic. urmeaza lectia karmica si pentru el.
  • Alina D Alina D
    Tanase e innebunit ca nu controleaza spatiul stirilor, spre a-i tranzactiona avantajele dupa interesul propriu, politic si personal. Dupa ce a furat spatii si emisiuni de la Stiri pentru a Ie da prietenilor sai platiti din bani publici (Cornel Nistorescu, Sorin Avram, Miruna Munteanu, Dinescu...in timp ce jurnalistii TVR au salarii mult mai mici si stau pe tusa), a incercat taierea timpului alocat Telejurnalului (!!!) in favoarea unei emisiuni de tip monolog politic moderata de prietenul sau Sorin Avram adus de la Piatra Neamt - caruia ii sulfa in casca ce intrebari sa puna, acum vrea sa preia in totalitate controlul pe politica editoriala. Omul a sadit numai conflicte pe unde a fost. Intrebarea este: TVR cat timp a pierdut pentru redresarea financiara si economica, de cand e nebunul asta pensionar scriitor la conducere? De ce nu au pus un manager??? Cum sa pui sef un scriitor la o companie de stat cu peste 2000 de angajati si peste 100 milioane datorie??
  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Primul care e viciat e numitul TANASE STELIAN. Un cancer pe corpul TVR. Cel de-a doilea e noul lui amic in ilegalitati BUCUR ADRIAN. Cit despre madame Surugiu mai bine sa-si vada de orele de proasta calitate pe care le tine la facultate. Unde a ajuns conferentiar pe puncte.

Trimite un comentariu

sus