Skip to main content

DERAPAJ. Cătălin Măruţă, tăiat din "primele imagini cu Andra gravidă" pe un site al Intact

 
andra music
andra music

STÎNGA: Poza cu Măruţă şi Andra de pe contul de Facebook al artistei. DREAPTA: Poza de pe SpyNews, din care lipseşte Măruţă
STÂNGA: Poza cu Măruţă şi Andra de pe contul de Facebook al artistei. DREAPTA: Poza de pe SpyNews, din care lipseşte Măruţă - Colaj Paginademedia.ro

Publicitate

DERAPAJ. Cătălin Măruţă s-a "evaporat" dintr-o fotografie în care apărea alături de Andra. Site-ul tabloid SpyNews, parte a grupului Intact, l-a scos pe prezentatorul de la Pro TV dintr-o poză, prelucrînd fotografia iniţială.

"Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni!", a scris Andra, pe contul de Facebook. În poza din postare, Andra apărea alături de soţul ei, Cătălin Măruţă.

"Primele imagini cu burta de gravidă a Andrei", titrează site-ul tabloid SpyNews. Numai că din poză lipseşte tatăl, locul lui fiind luat de o "ceaţă" rămasă în urma prelucrării foto. Editorii foto au scăpat însă o urmă de-a lui Măruţă: cîteva degete, în spatele Andrei. Site-ul SpyNews este parte a grupului Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia1 iulia1
    Evident. S-au gasit aparatorii lui Felix. Chiar mai are infractorul bani ?
  • Cum? Cum?
    Un pic cam sus fundul, totuși... :))) blureze = încețoșeze, e "grele" cu româna asta...
  • Manuela Golea Manuela Golea
    Din păcate pentru tipul obligat să-l taie din foto pe Măruţă a uitat să blureze şi mâna lui Cătălin de pe fundul Andrei...
  • Iulian Iulian
    A zis profesionista. Iti amintesc ca Trustul Pro a fost fondat de un ROMAN, nu de americani. Ca l-a vandut Sirbu americanilor asta e alta treaba. Si daca tot iubesti atat de mult Pro si urasti Antena, macar zi asa, nu face tot felul de aberatii.

    Daca cei din Antena nu au sefi care sa vada ce fel de angajati au, e fix problema lor, Pro-ul a concediat doar pentru o greseala. Si eu mai cred ca daca ProTV ar zice ca, "cac*t-u" este bun de mancat, ai fii prima cu lingurita la poarta de la Trustul Pro
  • Florin Florin
    unu_rt atunci mai bine nu mai publicau stirea ca si Andra tot la Protv este.
  • unu_rt unu_rt
    Nu este doar al Coreei de Nord in concern cu Rusia, ISI, Reptilieni si Anunnaki! Este un mijloc prin care extraterestii se unesc cu comunistii si rusii sa puna stapanire pe Romania!


    Acum, redevenind serios, parca acest blog era urmarit de cei profesionisti, nu oameni care au 12 ani si nu stiu nimic de profesionalism. Spynews a cenzurat imaginea pentru ca Maruta are contract de imagine cu ProTV si Antena 1 are o emisiune concurenta pe slotul orar al lui Maruta, de ce sa promoveze pe cineva de la Pro TV?
  • iulia1 iulia1
    Trustul Intact = Trust Comunist.
    Trustul Pro = Trust American de Experimente.
  • Chaika Chaika
    Uite ce se întâmplă când jurnaliștii n-au habar nici de jurnalism, nici de prelucrare foto.
  • Pavel Pavel
    Sunteţi siguri că Intact nu e de fapt o instituţie condusă din Coreea de Nord?

Trimite un comentariu

sus