Skip to main content

Digi 24 îşi transformă reţeaua locală într-una regională. Prelipceanu: "Infotextul nu ne place şi credem că nici telespectatorilor"

 
Cosmin Prelipceanu, Digi 24
Cosmin Prelipceanu, Digi 24

Cosmin Prelipceanu, Digi 24Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de astăzi să aprobe solicitarea RCS&RDS de a-şi modifica licenţele locale în licenţe regionale.

Publicitate

Operatorul de cablu deţine opt staţii locale (Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Craiova, Timişoara, Oradea şi Galaţi).

"Infotextul nu ne place şi credem că nici telespectatorilor. Ne dorim ca posturile Digi 24 din ţară sa aibă mai multa producţie proprie. La începutul fiecărei ore o să fie programe de ştiri", a spus Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi 24.

Dintre acestea, Consiliul a aprobat modificarea structurii de programe pentru şapte dintre ele, cu excepţia licenţei din Galaţi.

Legislaţia audiovizulului nu permite modificarea structurii de programe mai devreme de un an de la obţinerea unei licenţe locale. (art. 17 din Decizia 277).

Această modificare de licenţă îi permite grupului RCS&RDS să emită într-o zonă mai mare decât până acum.

La şedinţa CNA de astăzi au participat din partea trustului: Cosmin Prelipceanu, Vera Secrieru (reprezentanta Digi 24) şi Lucian Mihai (reprezentant RCS&RDS).

Decizia a fost luată în unanimitate de membrii prezenţi la şedinţa de astăzi a CNA (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Vai de capul vostru Digi 24 . Voi nu sunteti in stare sa aveti emisie de o ora pe zi la statiile locale si vreti sa aveti statii regionale. Sunteti praf din toate punctele de vedere. Si profesional si editorial ca sa nu mai vorbim de moral. Dupa parerea mea, puteti sa faceti si statii internationale si super regionale, si tot nu o sa se uite nimeni la voi. Poate doar rudele voastre si sclavii vostrii de angajati.
  • Huta Huta
    Ce repede si unanim aproba CNA solicitările RCS rds .... Cand vine vorba de o astfel de modificare la o televiziune locală , sa vedeți dezbateri, termene, refuzuri ale pseudoprofesionistilor CNA . Sau o fi rcs rds atât de bun, sau o fi bun la suflet si la bani... Apropos, circula un zvon ca angajații CNA au abonamente gratuite de la rcs rds . Protocol. DNA ce zice de acest protocol la CNA ?
  • geo geo
    Pai nu s-a mai aprobat, o data, aici http://www.mediafax.ro/cultura-media/rcs-rds-a-primit-aprobarea-cna-sa-transforme-cinci-statii-locale-ale-digi-24-in-televiziuni-regionale-11627585
    Sper ca nu vor lua exemplul Galatiului, acolu unde trei sferturi din stiri sunt din Galati si restul si judetele invecinate, Braila si Focsani...iar stirile le facem dupa ce studiem si ne inspiram din articolele aparute in presa locala...eventual dam marti o stire filmata vinerea trecuta. Asa profesionisti avem la Galati. Iar la emisiunile pe care le au, 90 % din invitati sunt din Galati si vorbesc despre problemele Galatiului. Eu le-as fi inchis, ca si asa nu se uita multa lume la ele.
  • alex alex
    CNA-ul ar trebui sa mai faca o vizita pe la firmele de cablu , pentru ca la unele inca nu exista Digi 24 HD (national ) dar sa mai bage si statia locala din zona din care esti .

Trimite un comentariu

sus