Skip to main content

GRILA PRO TV. Ferma Vedetelor, cinci zile din şapte. Românii au talent debutează pe 13 martie, iar Las Fierbinţi va fi două zile pe săptămână

 
grila pro
grila pro

grila pro

Publicitate

Pro TV lansează de săptămâna viitoare noua grilă de programe, cu emisiuni de divertisment aproape în fiecare zi, cu excepţia duminicilor care vor rămâne ale filmelor.

Pro TV menţine politica de a difuza aceeaşi emisiune timp de aproape o săptămână, lansată odată cu Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ferma Vedetelor, un nou reality show, va avea difuzări pe tot parcursul săptămânii, cu excepţia zilelor de vineri şi duminică.

Vinerea rămâne ziua Românii au talent, iar duminica ziua blockbusterelor.

Paginademedia prezintă în continuare grila de programe a Pro TV din această primăvară:

LUNI este seara Ferma Vedetelor. Săptămâna viitoare va debuta un nou reality cu vedete. Show-ul îi va trimite „la ţară” pe Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

Cele 12 vedete vor trebui să locuiască, timp de 3 luni, izolate la o fermă dezafectată, în condiţiile de trai de acum 100 de ani: fără electricitate, fară apă caldă, fără gaze.

MARŢI. Pro TV a programat Ferma Vedetelor, timp de o oră, de la 20.30, la 21.30, urmată de Vine Cheful!, un nou cooking show care va debuta săptămâna viitoare, pe 10 martie. Gazda emisiuni este Chef Victor Melian, care va încerca să repună pe picioare restaurante cu probleme.

MIERCURI. Postul va avea din nou o oră de Ferma Vedetelor, urmată de serialul de comedie Las Ferbinţi.

JOI. Ferma Vedetelor din nou şi un nou episod din Las Fierbinţi.

VINERI va fi ziua Românii au talent. Show-ul va debuta pe 13 martie la Pro TV, cu noul juriu în care au intrat Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

SÂMBĂTĂ. Pro TV va difuza producţia Ferma Vedetelor şi în seara de sâmbătă, timp de două ore. Reality show-ul este urmat de un film artistic.

DUMINICA rămâne seara filmelor la Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Stiu ca nu se difuzeaza reality show-uri in fiecare seara in US ... dar ideea e ca incet incet incepe sa arate a grila de progame ca afara , si sa nu fie un singur show , tras de par de 2-3 ore pe seara.

    Legat de seriale suntem in urma tare , nu cred ca vom avea niciodata o grila asemanatoare cu a americanilor , pentru simplul fapt ca numai daca te uiti un pic in urma , observi ca in anii 80' ei deja produceau seriale de succes , iar noi la vremea aia aveam emisie de 2 ore pe zi la TV.
  • Allex Allex
    E ok grila... Cred ca va face treaba buna.. Poate nu ar fii trebui pusă" ferma" imediat dupa ce se termina " sunt celebru", ci măcar la un interval de 2 saptamâni.. In fine, good luck pro!
  • Florin Florin
    Mile care nu stie sa scrie iar ne da lectii si vorbeste de prostie. uita-te in oglinda. daca ai gandi inainte de a scrie un comentariu poate nu te-ai mai face de ras.

    Iar spui ca nicio televiziune din lumea nu da acelasi program in fiecare zi? Pai eu ti-am spus ca ITV da Sunt celebru 6 zile din 7 si face audienta. Acum te referi la Ferma vedetelor? Pai e acelasi lucru. E un format international care reinterpreteaza alt format international difuzat peste tot in lume si care cere difuzarea de cateva ori pe saptamana a emisiunii. Daca nu te-ai prins, ma refer la Big Brother. E peste tot pe glob si inca face audienta. Iti vine sa crezi? :))
  • mircea mircea
    pArA, in Statele Unite nu se difuzeaza un reality show in fiecare seara, in prime time. Ei pun accent pe emisiuni de divertisment si pe seriale (mai mult pe seriale); dar televiziunile de la noi nu au nici banii si nici conditiile necesare pentru a filma atatea seriale ca la americani. In plus, cred ca serialele alea nici nu ar avea asa succes pentru ca publicul romanesc, in mare parte, prefera filmele.
  • pArA pArA
    Se incearca trecerea usoara pe modelul US , cu 2 show-uri pe seara ... sper sa aiba succes , pentru ca numai asa vor intelege si celelalte televiziuni , cam cum ar trebui sa arate o grila in 2015 ...

    Temerea mea e ca romanii nu prea vor intelege ce se intampla ...
  • mad79 mad79
    Atat de proasta este grila ProTv,incat parca vad ca o sa fie iar numarul 1,toata saptamana in PrimeTime!!!
  • Marius Marius
    Super grila! Diversitate! Ai ce vedea la Pro!
  • Iulian Iulian
    Buna strategia, dar duminica nu prea cred ca o sa fie pe locul 1 PROTV pentru ca se difuzeaza Next Star la Antena 1, dar ramane de vazut!
  • Iulian Iulian
    Grila de Acasa este la fel, telenovelele raman la fel pana prin MAI 2015/IUNIE 2015
  • pt expertul pt expertul
    Cesnavicius este un idiot! in tara lui n-ar fi indraznit sa-si bata joc de telesp asa cum o face acasatv, in ceea ce priveste ser PUTEREA DESTINULUI: l-a mutat la o ora nepotrivita,apoi nu i-a acordat spatiul necesar formatului acestui ser turcesc si a taiat scene din film la greu,iar bomboana de pe coliva este ca cineva (un imbecil/imbecila)s-a gandit ca cel mai bine sa-l injumateasca si uneori mai taie si scene din film astfel ca nu mai intelegi nimic!!!in timp ce ser care nu fac audiente nici pe jumatatea acestui ser sunt promovate la greu si puse la ora de maxima audiente si cate 2 episoade!!! BATAIE DE JOC LA ADRESA NOASTRA ,A TELESPECTATORILOR,CARE TINEM IN VIATA ACEST POST!
  • Expertul, Expertul,
    @maria, Multi au comentat cand ProTV a difuzat primele 4 episoade din Puterea destinului, dar dupace serialul a inceput pe AcasaTV obositorul antenutei 1 a fost trimis pe locul 3. Strategia lui Cesnavicius a fost foarte buna! Grila de Primavara este peste cea de anul trecut.
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    grila antenei 1 este de nota -4. Antena 1 este epasita de Kanal D si de A3.
  • baneasa calling baneasa calling
    "game, set & match"
  • maria maria
    Luati inapoi oamenii adevarati care sa faca perfomanta in Pro. Astia care sant acum sant praf. Pariu ca au salarii de 10 ori mai mari.
  • stefan stefan
    O grila de toata jena. Numai o grecoaica director de programe putea sa faca o asemenea grila de cacao. S-a terminat cu stralucirea PRO Tv. In plus, show-urile sant de toata jena. Costa triplu si audientele nu sant deloc triple.

Trimite un comentariu

sus