Skip to main content

James May şi Richard Hammond refuză să filmeze Top Gear fără Jeremy Clarkson

 
Top Gear
Top Gear

James May (foto dreapta) şi Richard Hammond (centru) au refuzat să filmeze emisiunea „Top Gear“ fără Jeremy Clarkson, care a fost suspendat săptămâna trecută de postul BBC după o dispută violentă cu unul dintre membrii echipei, scrie Adevărul care citează „The Telegraph“.

Publicitate

Emisiunea „Top Gear“ ar fi putut fi difuzată în continuare, însă colegii lui Jeremy Clarkson au refuzat să prezinte show-ul fără el.

Celorlalţi realizatori, James May şi Richard Hammond, li s-a oferit şansa de a prelua cârma producţiei în lipsa lui Clarkson, potrivit directorului executiv al BBC. Au existat discuţii cu privire la difuzarea ultimelor trei episoade din acest sezon cu segmente deja filmate, iar May şi Hammond urmau să înregistreze în studio scenele care lipseau, însă aceştia au refuzat oferta şi nu au fost de acord să apară pe micile ecrane fără colegul lor.

„Nu au vrut să facă nimic fără Jeremy, aşa că discuţiile au eşuat. Există sentimentul că ori vor fi toţi, ori niciunul“, a declarat o sursă din echipa „Top Gear“, citată de „The Telegraph“.

Suspendarea lui Jeremy Clarkson, „un adevărat coşmar“ Jeremy Clarkson, în vârstă de 54 de ani, a fost suspendat de BBC săptămâna trecută, pentru că l-ar fi lovit pe asistentul de producţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Audienta de ieri de la "Vine Cheful" nu era suficient de interesanta? Din cate stiu a fost la mustata sa fie invinsa pe comercial de Antena 1 si Kanal D...

Trimite un comentariu

sus