Skip to main content

Meciul Simonei Halep din optimile WTA Miami, difuzat de Dolce Sport

 
simona halep
simona halep

simona halepDolce Sport transmite WTA Miami Open în exclusivitate în România. Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) o va întâlni pe Flavia Pennetta (33 de ani, locul 28 WTA) în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Meciul poate fi urmarit în direct în România la Dolce Sport 1, marţi dimineaţa, la ora 4:00.

Publicitate

Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta este programat sa se dispute ultimul pe arena centrala.

Pennetta a trecut ieri de fosta ocupanta a locului 1 mondial, Victoria Azarenka din Belarus, acum pe locul 36 WTA, cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (6), după un meci de două ore şi şapte minute.

Tot ieri, Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numarul 3, a învins o altă jucătoare din Italia, pe Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, calificand-se in optimile de finala ale Miami Open.

Halep si Pennetta s-au mai întâlnit de trei ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva italiană. Ultimul lor meci a fost la ediţia 2013 a US Open, în faza optimilor de finala, iar scorul a fost de 6-2, 7-6 (3).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MECIUL SIMONEI HALEP DIN OPTIMILE WTA MIAMI, DIFUZAT DE DOLCE SP
    […] Tot ieri, Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numarul 3, a învins o altă jucătoare din Italia, pe Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, calificand-se in optimile de finala ale Miami Open. calificand-se in optimile de finala ale Miami Open, ne informeaza PaginadeMedia.ro […]
  • bahmu bahmu
    Ce mai lovitura a dat Telekomul cu meciurile acestea de la ore imposibile. Sau programate la ore la care altii difuzeaza Moto Gp ori meciul de fotbal al Romaniei.
  • Dolce Sport transmite WTA Miami Open in exclusivitate in Romania
    […] Tot ieri, Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numarul 3, a învins o altă jucătoare din Italia, pe Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, calificand-se in optimile de finala ale Miami Open, ne informeaza PaginadeMedia.ro […]

Trimite un comentariu

sus