Skip to main content

NOAPTEA AGENŢIILOR. 32 de agenţii de publicitate, media şi PR petrec de 2 aprilie

 
NOAPTEA AGENŢIILOR. 32 de agenţii de publicitate, media şi PR petrec de 2 aprilie

32 de agenţii de publicitate, PR şi media din 6 oraşe vor avea program prelungit pe 2 aprilie, cu ocazia proiectului Nopţii Agenţiilor, semnat The Institute. Toate companiile participante vor organiza câte un eveniment cu tema Work & Play. Premiera acestui an este că pe lângă firmele din Bucureşti, vor participa şi agenţii din Braşov, Cluj, Oradea, Timişoara. Anul acesta este şi un „special guest”, o agenţie din Chişinău, Casa Imago.

Publicitate

Agenţiile din Bucureşti care îşi vor deschide porţile pentru pasionaţii de publicitate:

  • 2Parale,
  • 4 ACE-pr&publicity,
  • CENTRADE,
  • Conversion,
  • DDB Romania,
  • ERKA Synergy Communication,
  • Infinit Solutions Agency,
  • MEC Romania,
  • Nuevo,
  • Pastel,
  • Propaganda,
  • Presage Strategic Communications,
  • Roddia,
  • SCG – Smart Corporation Group,
  • Talentivity
  • Energiea.

Programul Noaptea Agenţiilor, Bucureşti, 2 aprilie 2015:

2Parale - Hipsters vs Geeks Party

Îţi punem câteva întrebări pentru a afla dacă eşti în tabăra Hipsters sau în tabăra Geeks şi eşti recompensat cu o băutură specifică stilului tău. Toţi participanţii vor primi o reclamă specială pe Google cu numele lor, făcută de specialiştii noştri în Pay Per Click, iar primii 40 de participanţi vor primi o pereche şmecheră de ochelari. La acestea se adaugă şi premii: pentru hipsteri, un aparat foto cu film Lomography Diana F + blitz, pentru geeks, o minidronă Cheerson Orange.
Locul de întâlnire: 2Parale, strada Vulturilor 98, Grawe Business Center, etaj 6.

4 ACE-pr&publicity - Doodle Party

Let’s doodle! Party cu creioane colorate, carioci, markere şi multe idei.
Locul de întâlnire: 4 ACE-pr&publicity, Strada Horaţiu nr. 8-10

CENTRADE - Centrade face diferenţa la Noaptea Agenţiilor.

Petrecere cu shot-drinking-sessions, ciocolată şi muzică, un selfie-corner.
Locul de întâlnire: CENTRADE, calea Şerban Vodă, 133, sector 4.

Conversion - ANSAMBLUL COSMIC ASTROTOVĂRĂŞIA

Sound machine, color pattern, mindfood, nano-drinks & drama.
Locul de întâlnire: Baza Stelară Conversion, Şoseaua Bucureşti – Nord, nr. 15 – 23, Swan Office & Technology Park, Clădirea A – intrarea Windsor Eton, etaj 2.

DDB România - Play with work

La DDB, we are guided by playbooks, not rulebooks.
Aşa încât, vă invităm la noi pe terasă, să ne jucăm cu ceva tare serios: munca noastră. O Recreaţie mare care sperăm să ţină până dimineaţa.
Locul de întâlnire: strada Praga nr. 3. După orele de muncă.

ERKA Synergy Communication - J’aime la publicité

Proiecţie de reclame franţuzeşti , French cuisine, cu o delicioasă demonstraţie à la Fête de la Crêpe şi gourmet tradiţionale, degustare de vin, tur în lumea parfumurilor franţuzeşti, totul într-o atmosferă completată prin consacrata muzică a lui Johnny Hallyday, dar şi prin vibe-ul magic Noir Désir.
Locul de întâlnire: Şoseaua Nordului, Nr 94F, Sector 1.

Infinit Solutions Agency - Blurry Birthday Bash

O să ne întrecem, o să te convingem să participi la concursuri absurde de băut şi o să-ţi explicăm fără echivoc ce înseamnă work & play în viziunea noastră. În final, o să te convingem să te întreci pe tine însuţi.
Ne vedem acolo!
Locul de întâlnire: Infinit Tower, Strada Tăbliţei nr. 4, sector 1

MEC România - Discoteca Old School

Se lasă cu discoteca Old School. E momentul ăla în care îţi cauţi casetele – vă mai amintiţi de ele, nu? – şi le aduci la MEC România pe 2 aprilie, de la ora 20. Vă aşteptăm cu disco ball, super size glasses şi ultra party. Pentru perfectionişti, vom avea şi un casetofon, fix ca în zilele bune.
Pune-ţi cămaşa înflorată, pantalonii evazaţi, scoate la interval patinele cu rotile şi hai să (re)facem istorie.
Locul de întâlnire: MEC România, Bvd. Aviatorilor nr. 47, etaj 3.

Nuevo - Linia de Adsamblare@nuevo

La Noaptea Agenţiilor ne întâmpinăm musafirii cu o atmosferă ruptă din combinatele siderurgice ale Epocii de Aur, în care intrarea în schimburi era anunţată loud & proud de sirenă. Îmbinăm într-o proporţie echilibrată munca şi distracţia, în fiecare dintre zonele tematice gândite special pentru eveniment: secţia de producţie, zonele de asamblare şi finisare, dar şi cantină. Colectivul întreprinderii este mai mult decât bucuros să îşi îndrume oaspeţii pe calea progresului, până la primele ore ale dimineţii.
Locul de întâlnire: Vitan Business Center, Calea Vitan 23 C.

Pastel - Work @pastel Playlist

Atelierele noastre, cu nume de hit-uri, îţi vor oferi experienţe marca pastel: la “Graffiti Heart” vei fi liber să desenezi orice, nu punem note; dacă eşti campion la puzzle, vrem să aflăm la „Stuck on the puzzle”; „Wig Wam Bam” te vor amuza cu perucile lor. Pe acordurile melodiei „Caricature” de la Jesus Jones, artiştii noştri te vor creiona şi asemeni lui Pink Floyd, vei vedea cum e cu “Swimming in a fish bowl”. Şi nu ne oprim aici cu atelierele, dar pentru a afla totul trebuie să dai play la Work Playlist-ul pastel.
Experienţele noastre ţin doar o noapte, dar le vei fredona întregul an!
Locul de întâlnire: Pastel, Strada Constantin Marinescu 33B, zona Drumul Sării.

Propaganda - #CrazyCreativesParty

#ceamaitarepetreceresimaiesigratis
#nosativinasacrezicenebuni suntemaicilapropaganda
#petrecereacrazycreativesaduceonlineulinofflinesidupaaiainapoiinonline
#aicipotisatifacipozacucrazycreativiioriginali #sisalebeiberea #muzicacufataaiacarepunesincontrol
#osafiesiivanbalutaaiciprobabil #veniticufemeisibarbatidacavreticaeloc #wizard
#invatatidelaceimaibuni #dacaatisticatneamcertatpedescriereaasta #joi2aprilie20hstradalatina6
#lapropaganda
Locul de întâlnire: Propaganda, Strada Latină nr. 6.

Presage Strategic Communications - Work-play balance Party @presage

Wine and food pairing. Cine nu are vin în beci şi clătite în sufragerie, să vină la noi! Ştim de la sursă că vinul Liliac înnobilează oaspeţii. De mâncat, mâncăm ce gătim, căci oaspeţii vor contribui şi la cele mai bune crepes de la Creperie d’Amour, folosind reţete ale retoricii discursului persuasiv. Altfel spus, Nu lăsa pe mâine ce poţi lucra, bea sau mânca azi!
Whiskey tasting. Exersăm intens cu Ambasadoarea Jameson la Bucureşti pentru a învăţa exact care sunt diferenţele între American, Scotch şi Irish whiskey.
Huge hot Alsatian shepherd. Leul de curte păzitor joacă whist cu invitaţii. Cine pierde îi cumpără biscuiţi pentru tot anul.
Opinia ta contează! Noi ne-am hotărât deja, dar oricine ne vizitează poate să îşi spună părerea despre re-Brandingul agenţiei.
Surpriza serii: nişte mad fire jugglers de la Lazy Shadows cu care dăm foc diletantismului propagandistic.
Locul de întâlnire: Presage Strategic Communications, Strada Austrului nr. 20.

Roddia - Chef, Party, Ceai dansant, Paranghelie cu finali. Consumatori finali.

Vor fi patru party-uri. Şi, mai exact, vor fi un party, un chef, o paranghelie şi un ceai dansant, găzduite, fix în această ordine, de Horaţiu Hipsterul, Misu Hackerul, Roxxy Pitipoanca şi Tanti Rodica, pensionara ipohondră.
Locul de întâlnire: Roddia, Strada Puţul lui Crăciun nr. 10, sector 1.

SCG-Smart Corporation Group - Work, it's just serious play!

Ne deschidem uşile tuturor iubitorilor de advertising în noaptea de 2 aprilie! Vrem să arătăm că advertisingul este o joacă, însă o joacă serioasă! Pregătim pentru tine o seară cu muzică, băuturi, gustări în care tu să îţi pui la încercare talentul creativ răspunzând la provocări din industria advertisingului.
Locul de intalire: SCG-Smart Corporation Group, Strada Semicercului nr. 4.

Talentivity - Talent & Creativity = Talentivity

Talentivity invită pe toată lumea la o întâlnire relaxată şi veselă cu jucăriile care dau sens şi frumuseţe vieţii de la biroul de pe strada Londra nr. 37. #talentivitycelebrities, mai précis Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ela Crăciun, Alina Chivulescu şi trupa VUNK.

#talentivityspecialists, mai precis Anca Alungulesei, fondator RawCoco şi specialist în dulciuri raw-vegane, Dr. Ovidiu Peneş, specialist în age management şi fondatorul primei clinici de întinerire medicală din România, Clinica de Age Management, Diana Ştirbu, instructor de aerobic şi kangoo jumps, Adi Perjovschi, hair-stylist de succes şi fondatorul Jovsky Studio îşi vor demonstra în sesiuni creative calităţile profesionale care îi diferenţiază pe piaţa specialiştilor din România.

#talentivityteam, mai précis Maria Apostol, Maria Costas, Roxana Crişan, Ivona Nenu, Karina Moldovan şi Livia Martin vor primi fiecare invitat ca pe o un adevărat star căruia, în urma unei tombole, îi vor face un status de talent şi o traiectorie de carieră şi comunicare care l-ar putea transforma în celebritate naţională sau de ce nu, internaţională.
Locul de intalnire: Talentivity, Strada Londra nr. 37.

Energiea - Afterparty Noaptea Agentiilor @ ENERGIEA

După Noaptea Agenţiilor, te aşteptăm să petrecem în Energiea, începand cu ora 22:30.
Muzica pică în responsabilitatea lui Frȋncu -www.soundcloud.com/danfrin şi a lui Alt Om -www.mixcloud.com/altomro, iar antrenul creativ este provocat de Grolsch.
Stabilimentul de informare şi experiment urban, Energiea, este şi anul acesta unul dintre obiective pe traseul agenţiilor participante din Bucureşti şi, totodată, locul de afterparty al ediţiei 2015.
Locul de întâlnire: Energiea, Strada Brezoianu nr.4.

Oradea

Sapient Creative goes Back to the 90′s. Locul de întâlnire strada Vasile Alecsandri, nr. 1, apartament 14.

Cluj

Vitrina - Work & Play

La Vitrina Advertising e mereu Work & Play, ca nici nu ne mai dam seama cand trecem dintr-una intr-alta. Acum ca Noaptea Agentiilor ajunge si la Cluj-Napoca, ne deschidem portile si la propriu si la figurat si va asteptam cu idei crete, voie buna cat cuprinde si cate o activitate faina pentru fiecare. V-am facut curiosi? Haideti la Work & Play @ Vitrina!

AMM Design - Seara serviciului de urgente

UPU AMM – Serviciul de urgente in design sau cum lucram si ne amuzam intr-o agentie cu IEQ exacerbat

Evenimentul se va desfasura la sediul agentiei din Eugen Ionesco 28, Cluj-Napoca, in 2 aprilie, incepand cu ora 20 si va presupune primirea si executarea in regim de urgenta a lucrarilor de design cu deadline “ieri, 1 aprilie”.

Timişoara

Electronic Resistance & Kape Illustration – ScubaMotion

Vino pe 2 aprilie @ 20:00 la Timisoara in Pta Unirii nr. 5, ap. 13 sa ne imersam in universul fascinant al stop motionului si animatiei!

Braşov

3S Studio – The Fun in IT

Va invitam in Noaptea Agentiilor, sa descoperiti alaturi de echipa 3S Studio lumea tehnologiilor curente. Vom vorbi despre aplicatii mobile si procesul de creatie al acestora de la stadiul de idee si pana la implementare. Ne vom juca pe xbox , pe calculatoare si board games impreuna, vom asculta si canta muzica si bineinteles vom socializa, in tentativa noastra de a va demonstra ca lumea IT-stilor nu este atat de plictisitoare pe cat pare.

FIRESTARTER – Why Brands Are Playful

In Noaptea Agentiilor, ne vedem la Firestarter pentru a explora si analiza branduri. Cele create de noi. Discutam despre marcile in care credem, observam procesul din spatele lor, identitatile finale ale acestora, dar si cele de sertar. Apoi, cei cu o abordare hands on isi vor putea testa abilitatile de crafting sau invata despre typography in atelierul agentiei. Toate acestea vor incerca sa potenteze creativul din fiecare, dar si sa demitizeze false perceptii despre disciplina brandingului.

The Pharmacy prescrie tratamentul farmacistului vesel

In Noaptea Agentiilor, alatura-te farmacistilor de la The Pharmacy si arata-ti maiestria la board games, socializare si vizionare de reclame!

High Contrast - Sleeping is overrated

Ce pregatim pentru Noaptea Agentiilor? Honesty is the best policy, drept urmare ne vom distra in trei limbi si cinci limbaje, vom comunica telepatic, prin semne, mima, mazgaleli, muzica psihedelica si miscari de dans dubioase. Pentru aceasta mega petrecere avem loc intre 16 pereti, dar si sub cerul liber, iar vecinii s-au obisnuit deja cu noi.

Locul de întâlnire: 2 aprilie, Horia 6, Brasov, Romania.

Afişele agenţiilor de publicitate pentru Noaptea Agenţiilor

  • 2Parale
  • 4ACE
  • Centrade
  • Conversion
  • DDB
  • Energiea
  • Erka
  • INfinit
  • MEC Romania
  • Nuevo
  • Pastel
  • Presage
  • Propaganda
  • Roddia
  • SCG
  • Talentivity
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus