Skip to main content

Ovidiu Albu, fost jurnalist la Evenimentul zilei, lansează site-ul aktual24.ro

 
Aktual24.ro, Ovidiu Albu
Aktual24.ro, Ovidiu Albu

Foto: Aktual24.ro
Foto: Aktual24.ro

Publicitate

Astazi s-a lansat un nou site de informaţie, www.aktual24.ro. Portalul aktual24.ro este fondat de Ovidiu Albu (ex-Evenimentul zilei), jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă în presă şi comunicare.

"Ovidiu Albu a lucrat in televiziune, presa scrisa si presa online, fiind specializat pe “politic” şi “investigatii”. Din echipa de redactie mai fac parte, de asemenea, jurnalisti consacrati din presa nationala", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Aktual24.ro s-a lansat ca un site generalist, "însă se va concentra pe evenimente politice, investigatii, teme europene si analize ale evenimentelor interne".

Ovidiu Albu, despre Aktual24.ro:

"Aktual24.ro apare ca o reactie la blocajul si lipsa de adecvare in care se afla presa mainstream, principalele trusturi de media. Acestea sunt definite in continuare prin propaganda, manipulare, bani negri si influente ale serviciilor secrete. Este o presa compromisa, ai carei manageri au ramas blocati in reglari de conturi cu adversarii finantatorilor, in timp ce un nou public, critic si exigent, isi face tot mai puternic simtita prezenta.

Trei principii caracterizeaza www.aktual24.ro: argumente in loc de isterie, umor in loc resentimente, informatie verificata in loc de cancan."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Mascarici ca si T Chirila.
  • nelu lupu nelu lupu
    Mai intai sa ne spuna ce *** domnul ”jurnaliat”!
  • nistor ghe nistor ghe
    Ovidiu Albu , jurnalist ?
    Aiurea , e un mascarici *** si diversionist.
    Copile , ai luat-o razna rau. Ai grija !!!!
  • eugen eugen
    succes....

Trimite un comentariu

sus