Skip to main content

(P) Russell Hobbs aniversează 60 de ani de inovaţie şi tradiţie

 
illumina_collection._russell_hobbs
illumina_collection._russell_hobbs

illumina_collection._russell_hobbs

Publicitate

(P) In urma cu 60 de ani, Bill Russell si Peter Hobbs, doi englezi vizionari, si-au propus sa revolutioneze modul in care oamenii isi petrec viata in bucatarie. Obiectivul lor a fost simplu si mai mult decat binevenit: infrumusetarea clipelor petrecute acasa prin inovatie si design. Asa a aparut ideea de a inventa fierbatorul electric si cafetiera care pastreaza cafeaua calda mai mult timp, electrocasnice care sunt astazi nelipsite din orice bucatarie.

Russell Hobbs este brandul numarul 1 de electrocasnice pentru mic dejun din Marea Britanie inca de acum 50 de ani.

black_glass_toaster_russell_hobbsPrintre recoduri se pot numara cel mai bine vandut toaster din istorie, dar si cel mai bine vandut fierbator electric din Marea Britanie. Toate aparatele Russell Hobbs sunt organizate in colectii complete pentru mic dejun, gatit si produse de curatenie, care se deosebesc prin design si inovatia specificatiilor.

Cele mai recente colectii Russell Hobbs includ blenderul cu rasnita, robotul de bucatarie cu storcator de fructe incorporat, aparatele de gatit Illumina care indica prin leduri colorate temperatura potrivita la care trebuie sa prepari diferite tipuri de mancare, friteuza cu aer circulant sau gratarul electric cu placi detasabile.

18275_Inset1-1Intra pe www.russellhobbs.ro, magazinul exclusiv Russell Hobbs, si vezi electrocasnicele care iti infrumuseteaza viata si clipele petrecute in bucatarie. Poti opta pentru o cafetiera cu rasnita sau pentru una cu timer programabil, care te asteapta dimineata cu cafeaua calda. Sau poti alege unul dintre robotii de bucatarie care te ajuta sa gatesti mai rapid si mai sanatos sau pentru toasterul cu buzunare care iti pastreaza feliile de paine calde.

Totul, in functie de nevoile tale!

jewels_collection_russell_hobbs 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stanciu Ramona Stanciu Ramona
    Sunt foarte multumita de aparatele Russell Hobbs. Am acasa un storcator de fructe si un mop de curatat cu aburi, il folosesc la curatarea mochetei, si da rezultate foarte bune. Le am de doi ani si vreau sa spun ca functioneaza la fel de bine ca atunci cand erau noi.
  • Ionitescu Gabriela Ionitescu Gabriela
    Aparatul de tocat si feliat mi-ar fi de folos.
  • lenta lenta
    am acasa produse Russel Hobbs si sunt foarte multumita.
    Mi-as dori op masina de tocat si feliat
  • abdu rehab abdu rehab
    eu nu am Produse Russell Hobbs, dar as prefera sa am Russell Hobbs. :) eu as Vrea Toaster, Aparat de Cafea, Incalzitor de Apa, Cuptor cu Microunde, si un Aparat de Prajit cu putin ulei.
  • cristi cristi
    Aparat pentru supe Russell Hobbs Soup&Blend

Trimite un comentariu

sus