Skip to main content

PE SCURT. CNA a acordat o licenţă regională de cablu pentru Focus TV, post deţinut de Vlad Pufu şi Ion Cristoiu. Postul emitea în eter

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să acorde o licenţă de comunicaţii societăţii Media Grup Production, pentru postul Focus TV, care va emite prin cablu în judeţele Buzău, Vrancea şi Brăila. Postul emitea şi până acum, însă doar în eter.

Publicitate

Media Grup Production este deţinută de Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (director general adjunct la B1 TV). Practic, pe licenţa de cablu obţinută azi se va trasmite postul Focus TV din Buzău, care emite de mulţi ani în eter.

Focus TV deţinea licenţe în eter în Vrancea şi Buzău. Vlad Pufu a explicat pentru Paginademedia.ro că au fost făcute restructurări la staţia din Vrancea şi că postul emite acum din Buzău.

Vlad Pufu, pentru Paginademedia.ro:

"Este vorba de unirea resurselor a două licenţe pe care le aveam de zece ani la Buzău şi Vrancea. Practic, au fost făcute restructurări de costuri şi personal la staţia din Vrancea, unindu-se totul sub o singură emisie centrală, cea de la Buzău", a menţionat Vlad Pufu pentru Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Focus TV regional...măi să fie...Adică vor avea și ăștia pretenția să fie introduși pe rețelele de cablu ale altora în anumite județe care nu au nicio treabă cu Buzăul...ca să vedem ce...știri din cu și despre Buzău ”?

Trimite un comentariu

sus