Skip to main content

Petiţie pentru revenirea lui Clarkson la Top Gear: peste 400.000 de semnături

 
Top Gear
Top Gear

Top GearUPDATE. Petiţia pentru revenirea lui Clarkson la Top Gear a depăşit 400.000 de semnături.

Publicitate

Peste 100.000 de persoane au semnat o petiţie online prin care cer BBC să-l repună în drepturi pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, care a fost suspendat marţi în urma unei dispute cu un producător al postului, scrie Mediafax.

Prezentatorul a fost suspendat, iar emisiunea lasată în aşteptare, după ce Clarkson ar fi încercat să-l lovească pe un producător.

O purtătoare de cuvânt al BBC a declarat că nimeni altcineva nu a fost suspendat din cauza presupusei "ciondăneli" cu producătorul BBC, după încheierea unor filmări pentru emisiune la Newcastle.

Potrivit unor surse, cearta ar fi avut loc din cauza lipsei serviciilor de catering.

"Nu a fost suspendat nimeni altcineva. (Emisiunea) Top Gear nu va fi difuzată duminică. BBC nu va face alte comentarii pentru moment", a declarat purtătoarea de cuvânt.

O campania online pe Change.org a fost iniţiată sub hashtagul #BringBackClarkson de către bloggerul de dreapta Guido Fawkes.

Fiica prezentatorului, Em Clarkson, a postat un mesaj de susţinere pe Twitter. "O, BBC te rog primeşte-l înapoi... A început să gătească...", scrie ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pachanga Izidor Pachanga Izidor
    Eu spun ca sunt 460.000
    https://www.change.org/p/bbc-reinstate-jeremy-clarkson
  • abdu rehab abdu rehab
    sunt de acord cu asta. si eu sunt un fan Top Gear de cand am vazut Emisiunea pe Discovery si antena 3 (doar pentru Top Gear am vazut vreodata antena 3 mai mult de 1 Minut). si am devenit un fan foarte bun. ar fi un DEZASTRU SI O ATROCITATE!!!!! ca fiecare din membrii echipei - Hammond, Clarkson, May - sa plece din echipa. eu as vrea ca Clarkson sa ramana, el este o parte IMPORTANTA pentru Top Gear (chiar daca mie tot imi place de Hammond).

    'the Show must go on, cum se spune in Show-Business.
  • picatcubacu picatcubacu
    http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31832698
    bbc spune ca sunt 300k

Trimite un comentariu

sus