Skip to main content

Presa britanică: Jeremy Clarkson va fi demis de la BBC. BBC îi va mulţumi pentru prestaţia la Top Gear, dar un asemenea comportament nu poate fi tolerat

 
hepta_jeremy clarkson - Copy
hepta_jeremy clarkson - Copy

Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Publicitate

Jeremy Clarkson, gazda Top Gear din 2002, va fi demis de la BBC, potrivit publicaţiei britanice The Telegraph. Investigaţia internă a BBC arată că realizatorul l-a lovit într-adevăr un producător al show-ului.

Tony Hall, şeful BBC ar trebui să-şi anunţe decizia chiar astăzi după prezentarea concluziilor investigaţiei desfăşurate de conducerea BBC în ultimele două săptămâni. Investigaţie care a dus la suspendarea lui Clarkson şi a două ediţi ale Top Gear.

Potrivit The Telegraph, conducerea BBC îi va mulţumi lui Clarkson pentru munca depusă în cadrul emisiunii, dar un asemenea comportament nu poate fi tolerat în cadrul postului de televiziune.

Concluziile anchetei ar arăta că Clarkson l-a abuzat verbal pe producătorul Oisin Tymon timp de 20 de minute, după care l-a lovit.

Ieşirea realizatorului a survenit după o zi de filmare şi după ce i s-a spus că nu poate mânca friptură cu cartofi deoarece hotelul nu mai servea mâncare gătită.

BBC plănuieşte să continue formatul Top Gear, iar postul public l-ar vrea ca prezentator pe Chris Evans, gazda matinalului de la BBC Radio 2.

Pe de altă parte, The Telegraph menţionează că Clarkson ar putea să semneze cu reţeaua americană Netflix.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus