Skip to main content

Pro TV va difuza o emisiune cu aparenţă de reality: Lecţii de viaţă. Ce se întâmplă cu Măruţă

 
lectii de viata
lectii de viata

UPDATE. Sunt produse 40 de episoade, însă nu este luată o decizie definitivă legat de difuzarea tuturor episoadelor, au declarat oficialii Pro TV, pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Pare reality, dar este făcut după un scenariu. Pe scurt, e un "scripted reality". Acesta este genul unei noi emisiuni pe care Pro TV o pregăteşte în perioada următoare: "Lecţii de viaţă". Emisiunea va fi în grilă temporar, pe un interval din emisiunea La Măruţă, după cum apare chiar pe site-ul producătorilor. Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Măruţă, în continuare.

Emisiunea va fi produsă de Constantin Entertainment şi va fi, după cum scriu producătorii pe site, un "scripted reality".

FAKE REALITY. În prezent, din emisiunile care rulează pe posturile TV, sunt încadrate la acest gen emisiuni precum Ochii din umbră (Kanal D), Te vreau lîngă mine (Kanal D), Iubire interzisă (Naţional TV), Fosta mea iubire (Naţional TV), Vreau să divorţez (Prima TV).

Când va fi în grilă. Măruţă, mai devreme

Potrivit site-ului producătorilor, emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, cînd, în mod normal, se difuzează La Măruţă.

Din informaţiile Paginademedia.ro, pe intervalul difuzării acestui show, Măruţă va începe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauză pentru ştirile de la ora 17.00 şi revine până la ora 18.00, când începe Lecţii de viaţă.

Din descrierea emisiunii Lecţii de viaţă, potrivit site-ului producătorului:

"Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile."

Pana la ora redactarii articolului, reprezentantii Pro TV nu au dat detalii despre noul show.

Screen shot 2015-03-22 at 9.49.28 PM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    Pe site-ul oficial al companiei Constantin Entertainment apare un show numit "Judecator Alin Burea".Pare un format al emisiunii "Judge Judy".Tot pro tv a achizitionat si acest format?
  • Laszlo Laszlo
    CUNOSC FORMATU DE TELEVIZIUNE IL AU SI UNGURII , INSA NU CREDEAM CA-L VOI GASI IN GRILA PROTV .. ESTE FOARTE SLAB . MAI BINE AR FI PRODUS UN NOU SERIAL DE FICTIUNE DE CALITATE PACAT CA AU RENUNTAT LA SERIALELE ROMANESTI.
  • Expertul, Expertul,
    @iulia 1, Si pe vremea lui Sarbu, ProTV, a avut programe cu audiente modeste in grila: Pariu cu viata, Src, Tanti florica Frumusete pe muchie de cutit, dansez pentru tine sezonul14. Vine Cheful are la baza un format bun, dar e foarte slab implementat de Constantin Entertainment. Vine Cheful trebuie scos si inlocuit cu filme.
  • Florin Florin
    eu nu cred ca exista lume care se uita la La Maruta si zice din start nu la emisiunea asta. Ca Ferma vedetelor desi face audienta nu e la nivelul Sunt celebru si ca lumea nu e obisnuita cu programe care sa inceapa la 21:30 e alta discutie.
  • Florin Florin
    iulia : eu nu am zis ca maine nu va fi Vine cheful. spuneam ca nici macar pe pagina lor de facebook nu mai promoveaza emisiunea.
  • Andreea Andreea
    Am vazut spotul publicitar pentru acest serial, pare a fi unul promitator. Va fi in pieredere emisiunea lui Maruta, pentru ca isi va pierde din audienta in conditiile in care va incepe la 16.00.
  • iulia1 iulia1
    Eventual trebuia programata Ferma vedetelor la 18, iar la 20:30 filme. Tineretul cauta altecanale de acum.
  • iulia1 iulia1
    Eu stiam ca maine va fi ultima editie a VineChefului. Dar daca nu apare in program e clara treaba. Pro-ul isi taie craca de sub picioare. Deja acum lumea va simti plecarea lui Sarbu. Orice s-ar spune despre Sarbu, omul acesta a stiut ce inseamna televiziune. A facut rating, a facut bani. Acum americanii vand si distrug.
  • Florin Florin
    Vine cheful sigur va fi scos. Pentru editia de maine nu au niciun promo, nici macar pe pagina de facebook a emisiunii.
  • Dan Dan
    Nasol... Noile emisiuni nu ma atrag cu nimic, mai deschid televizorul abia la toamna cand incep Masterchef si Vocea Romaniei. Intr-adevar, "Sunt celebru" a fost cu adevarat o inovatie pentru Romania, dar emisiunile care i-au urmat par sa traga in jos renumele statiei. Calitatea productiilor Constantin Entertainment lasa de dorit judecand dupa emisiunea Vine Cheful, si in general emisiunile de acest tip sunt mult mai potrivite pentru Prima sau National TV. Sper sa se lucreze la calitatea lor sau sa fie scoase, nu cred ca ar plange nimeni dupa ele.
  • picatcubacu picatcubacu
    clar ca pica. de asta observatorul antenei era mult peste stirile protv cand abces din rect era lider de audienta.
  • andy andy
    Si uite ca am primit raspunsul:se inlocuieste o mizerie de emisiune cu alta mizerie.
  • Expertul, Expertul,
    @geo, Mutarea de sambata seara a dat rezultate! Filmul Pro, care a inlocuit Ferma Vedetelor, a obtinut audiente duble fata de te cunosc pe undeva, pe comercial. Ferma dupa mutare a obtinut 8,4 rating si 24,5% share pe comercial.
  • Florin Florin
    cum ramane cu La Maruta? :))
  • Expertul, Expertul,
    Nu cred ca mai sta mult Stella litou prin Romania! In Romania nu functioneaza grila cu doua programe in Prime Time. la 21.30 dupa primul show telespectatorii muta pe alte canale, iar programul de la 21.30 obbtine audiente mai mici, care trag in jos media postului in Prime Time. A fost mare greseala sa se faca The Farm cu vedete. cu oameni obisnuiti arata mai bine formatul, cu audiente mai mari. Lumea s-a cam saturat de emisiunea lui maruta, in martie cred ca a fost lider doar de cateva ori la diferenta mica de antena. Nu cred ca Lectii de viata va putea sa depaseasca mizeriile de la acces din rect, dar se vor lupta mizeriile intre ele. Daca audientele arata realitatea! telespectatorii din Romania vor sa vada de la 17.00 la 19.00 doar mizerii! e mare prostie sa difuzezi emisiunea lui Maruta in doua parti! La maruta nu cred ca mai prinde toamna in grila ProTV.

Trimite un comentariu

sus