Skip to main content

Rareş Bogdan: „Dau în judecată România TV şi voi cere 350.000 de euro pentru defăimare”

 
rares bogdan parlament
rares bogdan parlament

rares bogdan parlament

Publicitate

"Eu voi da în judecată postul România TV şi realizatorii şi voi cere 350.000 de euro pentru defăimare şi toţi banii îi voi dona unei fundaţii care să sprijine tinerii jurnalişti din România", a spus Rareş Bogdan, realizator la Realitatea TV.

Declaraţia lui Rareş Bogdan vine după ce în presă au apărut stenograme în care primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spunea că ţine ţine legătura cu preşedintele Klaus Iohannis, care ar avea nevoie de el ca să facă majoritate la Senat, prin Rareş Bogdan.

"Domnul Sebastian Ghiţă, aseară (vineri - n.r.), s-a gândit să construiască de la cârciumă un nou Breaking News, pentru că Rareş Bogdan ieşise prea bine din prima parte a Breaking News-ului. Am fost blocat să îmi spun toate părerile şi comentariile", a explicat jurnalistul, cu referire la acuzaţiile lansate la România TV, potrivit cărora ar fi primit 350.000 de euro, scrie Realitatea.net.

"Nu am văzut în viaţa mea atâţia bani. Nu îmi venea să cred că în 2015 pot să asist la o manipulare atât de jegoasă. Voi adresa o cerere şi sunt curios cum va reacţiona CNA-ul. Pentru că a fost un linşaz bazat pe acte false, pe documente care nu există în dosarul Vanghelie", a spus Rareş Bogdan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Singur Acasa Singur Acasa
    Si tu si securistul de Gusa ar fi frumos sa treceti pe la puscarie!Toate scursurile infecte le gasesti imediat in Romania,pentru ca toate apar la televizor.

Trimite un comentariu

sus