Skip to main content

RCS a renunţat la licenţa Digi FM Sibiu

 
radio
radio

radioCompania RCS&RDS a informat CNA cu privire la renunţarea la licenţa Digi FM din Sibiu, pe care a câştigat-o în urmă cu doi ani.

Publicitate

RCS a decis să renunţe la licenţa de la Sibiu întrucât are deja acoperire pe această zonă prin reţele radio pe care le-a preluat recent, Pro FM şi InfoPro.

În urmă cu două săptămâni, Cosmin Prelipceanu, redactorul-şef al Digi24, le-a spus membrilor CNA că urmează să renunţe la licenţa Digi din Sibiu, întrucât se dubla cu licenţele Pro FM şi InfoPro.

RCS&RDS a mai câştigat în urma concursului de acum doi ani licenţe radio la Reşiţa şi Sighişoara tot pentru Digi FM. Prelipceanu le-a spus membrilor CNA că RCS va solicita ca instituţia să aprobe ca licenţa de la Reşiţa să fie trecută în reţeaua Pro FM, iar licenţa de la Sighişoara să fie inclusă în noua reţea Digi FM.

Reamintim că în luna decembrie RCS a bătut palma cu Central European Media Enterprises pentru preluarea celor două reţele naţionale de radio Pro FM şi Info Pro, dar şi posturile Dance FM şi Pro Clasic. Preluarea a fost aprobată şi de CNA în urmă cu două săptămâni, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Atunci, Cosmin Prelipceanu , redactor-şef al Digi24, a anunţat că Pro FM va rămâne neschimbat, iar InfoPro va fi transformat în Digi FM, un post de radio informativ. Schimbarea s-ar produce peste aproximativ trei luni, au mai spus atunci reprezentanţii postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus