Skip to main content

Revista VIP, relansare cu Gianina Corondan redactor-şef

 
Coperta VIP 2015
Coperta VIP 2015

Coperta VIP 2015

Publicitate

Realizatoarea TV Gianina Corondan coordonează echipa redacţională a revistei VIP, care va fi relansată într-o nouă formulă editorială. Ea este redactor-şef al publicaţiei şi se ocupă de partea redacţională împreună cu ziaristul Radu Buzăianu, care este redactor-şef adjunct.

VIP reapare pe piaţă după o pauză de două luni. Publicaţia va apărea trimestrial, pe hârtie glossy, în 72 de pagini şi va fi pe piaţă începând de luni, 30 martie. Va costa 10 lei.

Pe coperta noii reviste VIP sunt Teodora Mareş şi Adrian Păduraru, actorii din filmul Declaraţie de dragoste, de acum 30 de ani.

Formula editorială, axată pe elementul nostalgic" este explicată în editorialul revistei de către Radu Buzăianu:

"Există aceste două mari apucături. Ce e nou şi nostalgia pentru ce-a fost. Stăteam în mijlocul lor şi ne gândeam. Pe care s-o alegem. Cum să fie revista?

Aducem trecutul în prezent. Şi am început cu începutul. 30 de ani de la premiera filmului Declaraţie de dragoste. Au fost şi alte idei, nu spun cu cine, persoane importante. Ne-am oprit nostalgic la filmul acesta.

Şi l-am adus în prezent. I-am reîntâlnit unul cu celălalt, pe cei doi actori. Aşa
arată ediţia de primăvară a revistei VIP. 30 de ani distanţă de la love story-ul celebru."

Revista este editată de Editura Arte şi de către Vizitic Marketing.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Am reusit sa intru in posesia ultimului numar (de vara) a revistei VIP! Mi-a placut de la A la Z, adica in integralitate! Este o reusita a noii echipe drept pentru care va adresam sincere felicitari! Si fiindca ati inceput-o atat de bine, va sugerez ca in cel mai scurt timp sa ne puneti la dispozitie noua cititorilor si prietenilor Dv. un sait special dedicat acestei reviste! Va dorim succes!
  • Horea Horea
    Succes noului staff al indragitei reviste VIP!
  • Marian Gavrilescu Marian Gavrilescu
    Liderul presei mondene din Romania! Asa trebuie sa ne gandim la aceasta revista cu 23 de ani vechime si cu multe sinusoide. Toate cele bune!
  • Pavel Pavel
    A? PaginaDeMedia, nu mai acceptaţi toate spam-urile. :)
  • Andreea Andreea
    Am o placere deosebita sa revad de fiecare data acest film. O frumoasa poveste de dragoste pe care ne-am dori cu totii sa o traim in perioada liceului.

Trimite un comentariu

sus