Skip to main content

Speakeri de la New York Times, El Pais, Facebook şi Google, la ICEEfest 2015

 

Organizatorii ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival anunţă că 25 de speakeri au confirmat prezenţa la evenimentul din acest an. Sunt reprezentanţi ai The New York Times, El Pais, Facebook, Google, Twitter, Skype, Shazam şi Uber.

Publicitate

Peste 70 de speakeri si cel putin 2.500 de participanti in public din 20 de tari sunt asteptati pentru cele 2 zile de festival, in 11 si 12 iunie, la “Grand Cinema & More”, in Baneasa Shopping City.

Dragoş Stanca, fondator şi director al festivalului:

“Asteptam in scurt timp numele speakerilor de la inca cel putin 30 de companii importante din domeniile care ne intereseaza: media, marketing, e-commerce, adtech, aplicatii. Pe scurt, ICEEfest va continua sa creasca si cred in continuare ca Bucurestiul are pozitia strategica necesara pentru a deveni un centru regional major al industriei Internetului”.

Pe langa prezentari inspirationale si workshopuri aplicate pe diverse specializari, ICEEfest va cuprinde anul acesta si doua evenimente-satelit distincte, in fiecare seara: “Viral Music Night”, in 11 iunie si “Viral Movie Night”, in 12 iunie.

De asemenea, in cadrul festivalului va continua competitia dedicata start-up-urilor , “200 Seconds of Fame”, precum si editia locala a celor mai respectate premii internationale ale industriei, “IAB MIXX.

Festivalul va fi animat, pe toata durata sa, de actorul si comediantul britanic Jeff Leach.

ICEEfest este organizat de Think Digital Group cu sustinerea IAB Europe. Bilete la pret redus mai sunt disponibile pentru doar cateva zile (pana pe 31 martie), pe site-ul oficial www.ICEEfest.com.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la ediţia de anul trecut ICEEfest

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Aoleo ce trece timpul asta, ca deja suntem in "20015"=)) http://prntscr.com/6l6rm0

Trimite un comentariu

sus