Skip to main content

Tolontan, despre declaraţiile lui Ponta: Mi se pare o lipsă de discernământ. Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanţul contabil

 
Tolontan GSP
Tolontan GSP

“Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanţul contabil”, spune ziaristul Cătălin Tolontan despre ultimele declaraţii ale lui Victor Ponta. Reamintim că premierul a declarat că va răspunde doar întrebărilor ziariştilor care reprezintă companii cu taxele plătite.

Publicitate

“Mi se pare o lipsă de discernământ să faci exact ceea ce făcea Traian Băsescu şi să confunzi ziariştii cu societăţile comerciale la care sunt angajaţi ”, a punctat Tolontan pentru Paginademedia.ro. “Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanţul contabil”, a continuat ziaristul.

Cătălin Tolontan:

“Următorul prim ministru o să spună că nu vorbeşte decât cu societăţile pe profit.
Dacă Barack Obama ar proceda la fel ca Victor Ponta, atunci nu ar discuta cu multe site-uri şi ziare americane importante, care au o bază nonprofit, plătind altfel taxele sau fiind scutite de unele dintre ele.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luca Luca
    Ce imi plac deontologii astia care sunt deontologi pe banii nostri.
  • Mm Mm
    Si totusi,scoateti banii băăă !!Daca nu inchideti sandramaua si nu mai platiti reporteri la negru cu bani sifonati de Udrea,Vanghelie,Ioan Niculae,etc.Cica asa e in democratie,daca merge afacerea activezi pe piata,daca nu inchizi si nu mai esti "jurnalist", ca nu merge.Daca nu au bani sa isi plateasca impozitele cum au bani sa plateasca reporteri care sa puna intrebari stupide?
  • comentatorul comentatorul
    Da, cel mai bine este sa luati o opinie de la Tolontan. Pe orice subiect ...

Trimite un comentariu

sus