Skip to main content

TVR va asigura pentru inca un an transmisia TV a tragerilor loto. Care este valoarea contractului

 
loteria loto
loteria loto

loteria lotoTVR va difuza si in acest an tragerilor loto, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Valoarea contractului este de peste 1,61 milioane lei (fara TVA).

Publicitate

Loteria Romana a atribuiut acest contracte catre TVR la data de 5 martie 2015, in urma unei licitatii deschise la care a primit doua oferte.

Din cele doua oferte primite, doar una a fost declarata admisibila, contractul fiind atribuit catre TVR. In SEAP nu sunt informatii cu privire la numele sau valoarea ofertei depusa de celalalt ofertant.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 1.610.600 lei (fara TVA), iar valoarea totala finala a contractului atribuit TVR a fost de 1.610.440 lei (fara TVA).

Anterior, transmisia tragerilor si rezultatelor loto ale Loteriei Romane au fost asigurate tot de TVR, in baza unui contract pe 12 luni castigat in 28 ianuarie 2014, a carui valoare totala finala a fost de 1.477.209 lei fara TVA.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    adica TVR-ul va mai EXISTA inca un an?????? JALNICA treaba asta nu alta. anul trecut Tanase a zis ca TVR se va desfiinta in Primavara asta. eu sper sa se tina de cuvant si sa dispara TVR-ul odata, sa nu mai vada nimeni Oaia Pufulica inca odata. sa se mai dea Loteria si altundeva, pe B1TV sa zicem. (chiar daca eu tot nu ma voi uita ca eu nu joc la Loterie).

Trimite un comentariu

sus