Skip to main content

Vibe FM şi-a schimbat oficial profilul. Postul a trecut de la dance, la soft gold

 
vibe fm
vibe fm

vibe fmDe la Vibe FM cu muzică dance, la soft music. Trustul media Lagardere a anunţat, din această săptămână, schimbarea poziţionării Vibe FM.

Publicitate

Alice Tudor (care vine de la Kiss FM) şi Camelia Chenciu (cu experienţă de programe la Radio 21) vor prezenta principalele programe ale Vibe FM.

Andrada Burdalescu, jurnalista care coordoneazăîn România activităţile trustului Lagardere: „Trustul Lagardere are o poziţionare strategică pe piaţa din România, cu Europa FM un radio adult care se adresează publicului activ, responsabil, curios să afle şi săînţeleagă ce se întâmplăîn jur, cu Radio 21 o staţie de distracţie destinată tinerilor şi cu Vibe FM care completează, acum, portofoliul poziţionării pe piaţa, adresându-se celor care vor o muzică relaxantă, soft, care le trezeşte amintiri frumoase. Vrem să acoperim o plajă cât mai largă a audienţei şi vom continua să realizăm şi să le prezentăm ascultătorilor noştri cele mai atractive programe pentru fiecare categorie de public, în funcţie de staţia radio pe care o ascultă, fideli crezului nostru în profesionalism şi independenţă editorială".

CNA a aprobat la data de 27 ianuarie transformarea Vibe FM din post dance, într-unul „soft gold”, după cum paginademedia.ro a scris AICIVibe FM  are şapte licenţe – una prin satelit, în Bucureşti, şi staţii locale cu transmisie terestră în Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ina Ina
    Cea mai neinspirata decizie ever! Erau deja o mie de posturi la fel pe piata, Vibe avea o anume energie si era diferit. Acum e zero.
  • marius marius
    Ati facut un mare rahat. dati-va foc, nemernicilor. prosti mai sunteti.
  • Bogdan Bogdan
    Intr-un articol precedent pe acelasi subiect se spunea ca vechiul VIBE FM in varianta dance va ramane online. In practica insa nici vorba de asa ceva.

    In al doilea rand nu inteleg ce va reusi sa obtina trustul cu un post de radio unde activeaza doar doi DJ....

Trimite un comentariu

sus