Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş: Eu voi fi actor toată viaţa. Prezentator poate încă trei, patru, cinci ani. Nu am pretenţia să fiu până la 80 de ani în televiziune

 
Bartos 4
Bartos 4

VIDEO. Cum l-a ajutat pe Pavel Bartoş backgroundul de actor la prezentarea emisiunilor Românii au talent şi Vocea României? Dar invers?

Publicitate

Pavel Bartoş, la interviul Paginademedia.ro:

“Tot timpul am încercat ca popularitatea pe care o câştig în televiziune, să o transfer în teatru. Am văzut - şi mă bucur – când pe spectacolele pe care le am la Teatru Odeon scrie “Epuizat”. Asta îneamnă că lumea te iubeşte şi te vrea. Mă bucur că atunci când mergem în ţară, cu spectacole, mă anunţă cei de la festival că s-au vândut în trei ore biletele. Să fiu ipocrit să spun că nu-mi place.”

Actorie sau televiziune?

“Eu voi fi actor toată viaţa. Prezentator poate încă trei-patru ani, cinci ani. Există un ciclu, nu o să fiu Pavel Bartoş care sunt acum. Avem exemple clare: unii au fost, nu sunt, aşa o să fiu şi eu. Nu am pretenţia că o să fiu până la 80 de ani în televiziune. Dacă mie îmi iese, să dea Dumnezeu!”, a spus Bartoş. “Dar eu toată viaţa voi fi actor. Şi atunci menirea mea este să mă fac cât mai cunoscut, dar făcând lucruri de calitate.”

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Pavel Bartoş: Voi fi actor toată viaţa

VIDEO. Pavel Bartoş: popularitatea pe care o câştig în televiziune o transfer în teatru

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus