Skip to main content

VIDEO. S-au supărat că şterge vopseaua cu pisica. Spotul Oskar, 20 de reclamaţii la CNA

 
Oskar_IQAds
Oskar_IQAds

Oskar_IQAds
Sursa foto: IQads

Publicitate

Pisica buclucaşă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit 20 de reclamaţii pe subiectul unei reclame la vopseaua lavabilă Oskar. Problema? Un bărbat care şterge un perete pătat cu vin cu ceva ce pare a fi o pisică albă şi pufoasă.

Printre semnatarii reclamaţiei se numără şi o organizaţie neguvernamentală, Asociaţia pentru apărarea Drepturilor şi Intereselor Consumatorilor .

Din sesizarea organizaţiei: „Am constata că v-a scăpat un clip publicitar, pentru vopseaua Oscar prin care un animal este chinuit de către soţul sau partenerul de viaţă. Mai concret bărbatul după ce priveşte un perete murdar, pune mâna pe motanul sau pisica albă din locuinţă şi şterge câteva secunde cu blana acestuia murdăria, în timp ce acesta miaună toată perioada.”

Reclama la Oskar, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reclame idioate reclame idioate
    Au reînceput difuzarea respectivei reclame când credeam că am scăpat de ea. Ei bine, dacă celor de la Oskar li se pare haios să folosești o pisică pe post de cârpă pentru șters mizeria, în urletul de nemulțumire al respectivei pisici, mie, personal, această firmă îmi provoacă scârbă și jur că în viața mea nu voi cumpăra vreun produs de la ei !!! Iar pentru faptul că CNA-ul nu a vâzut nimic în neregulă cu difuzarea acestei reclame, mi se pare la fel de josnic precum reclama în sine.
  • LOLYTA LOLYTA
    v-a deranjat comentariul meu? de aceea nu-l vad afisat aici??? daca va stiti cu musca pe caciula, faceti bine si renuntati la reclama aia ticaloasa! puneti-l pe masculul feroce care sterge cu psiica, sa stearga cu parul iubitei sau chiar cu chica lui!! ar fi mai interesant! Doamne!!!! *** mai sunt unii si noi , ceilalti trebuie sa ii suportam, ba chiar sa ii si apreciem! E VREMEA KITCHULUI! E VREMEA PROSTULUI! E VREMEA DECADENTEI!!! AM CEA MAI PROASTA IMPRESIE DESPRE VOI, ASTIA DE LA OSCAR!!!! IMAGINATIE BOLNAVA!!!
  • Rozsnyai Judit Rozsnyai Judit
    Pur si simplu simt durere fizica cand aud primele sunete ale reclamei cu pricina. Nu pot sa sufar auzind miorlaitul acelei pisici nevinovate! Bine ca exista telecomanda!
  • Viorica Viorica
    Este o reclamă de prost gust si nu este nici haioasa nici inofensivă trebuie interzisă.
  • dani dani
    Astia de la vopseaua oskar care a facut reclama s*** ca folosesc o pisica cu care sterge petele de vin! Asta inseamna maltratare animala! Mie personal imi face scarba cand vad reclama!Ce sa mai zic..***
  • Heloise Heloise
    Am crezut ca am eu o problema...urăsc reclama și sentimentul pe care mi-l da atunci când miorlaie pisica.
    Nu mi se pare o reclama câtuși de puțin amuzantă, din contra.
    Ma bucur sa știu ca mai sunt și alții ca mine.
  • vio vio
    Pentru Tudor Panait: Esti exagerat cand te-ai legat de Dna. Cezara Dafinescu. Ptr.cultura ta: Dna Dafinescu este o ACTRITA din generatia de aur, foarte cunoscuta (bineinteles de cei care apreciaza arta, nu de cei de pe maidan - probabil ca aici esti tu). Este o DOAMNA respectabila, pe care o cunosc multi romani si nicidecum o "cucoana" (cum spui tu). Ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul si s-o lasi mai moale cu jignirile, ca tu esti un neica-nimeni pe langa Dna Dafinescu. Iar in legatura cu reclama: am avut nevoie de vopsea (20kg) si am specificat clar ca nu vreau vopsea Oskar. Mi se pare cea mai neinspirata reclama, care promoveaza chinuirea animalutelor. RUSINE celui care a facut asa reclama.
  • Bianca Bianca
    Tu chiar ai o problemuţă cu acest cuvânt. Ţi se pare original sau interesant, că nu te înţeleg?! De când trăiesc pisicile-n junglă? Iar, dacă a adopta animale înseamnă "a face o junglă" atunci tu nu ai luat parte la manifestări umane care depăşesc orice animal din "junglă". (Nu, pisica nu trăieşte acolo, pricepe o dată. Este felină, dar nu este nici leu, nici tigru, nici pumă..)
  • Bianca Bianca
    La ce mentalitate ai, aş spune că locul tău este acolo.
    A, încă ceva te-aş mai ruga să gândeşti înainte să vorbeşti. Dacă nu procesezi bine ceea ce urmează să spui şi te laşi purtată de "fantezia creatoare" nu pari mai inteligentă. Ca să pricepi de ce afirm acest lucru, adresează-ţi o simplă serie de întrebări : 1. Ce animal apare în reclamă? 2. Trăieşte acel animal în junglă? 3. Câţi oameni au un astfel de animal? 4. Câţi oameni care au copii au un astfel de animal. 5. Câţi dintre copiii care vizionează asemenea reclame nu se simt răniţi de ceea ce văd?
    Ceea ce am spus nu este sub nicio formă un rezultat al răutăţii, însă reclama mi se va părea amuzantă exact atunci când jungla va fi plină cu pisici.
  • Laura Laura
    Auzi Nadia , eu iti propun sa faci o jungla in casa, adopta toate animalele, daca le iubesti asa tare. ce e mai important in lume omul sau animalul?
  • Laura Laura
    SUPEBA RECLAMA, ce tot , locul animalelor e in jungle nu in case.
    BRAVO CELOR CARE AU REALIZAT RECLAMA
  • Catelul Catelul
    Ham
  • Ion Cu Mintea Descoperita Ion Cu Mintea Descoperita
    Ce oameni slabi de minte sunteti majoritatea care ati postat aici ..
    Cat de prost sa fii sa te simti ofensat de aceasta reclama , crezi ca va incerca cineva sa stearga peretii cu pisici ?
    Nu aveti destula inteligenta in capelete acelea inutil incat sa vedeti ca fiecare cenzura pusa duce la alta cenzura mai mare pana vom fi ofensati de cel mai mic lucru ..
    Cenzura inseamna blocarea dezvoltarii societatii care duca la incetinirea dezvoltarii stiintei .

    Deci printr-un simplu fapt ca cenzurarea acestei reclame produceti un efect Domino care in viitor ne va afecta pe toti .
  • cris cris
    Reclama îmi provoacă scârbă, scârbă de acest popor înapoiat care nu își respecta animalele. Ce contează că se prezintă un degenerat care maltratează o ființă, contează să ne distrăm noi! Nu-i așa?
  • Vali Vali
    Deci... este geniala reclama asta!!! :)) o ador!

Trimite un comentariu

sus