Skip to main content

VIDEO. Şerban Huidu revenire episodică la Cronica Cârcotaşilor în rolul „Năşicului”

 
Huidu_cronica
Huidu_cronica

Huidu_cronica

Publicitate

Noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ a debutat miercuri, 4 martie, la Prima TV, cu revenirea lui Şerban Huidu în faţa camerelor de filmat, anunţă Adevărul. Hudiu este „Năşicu”, într-o scenetă a Cârcotaşilor.

Năşicu, il capo di tutti capi, a prezidat o întâlnire de „famiglie“ de la care n-au lipsit cele mai râvnite capete, Elena Udrea, Alina Bica, Gheorghe Ştefan, Viorel şi Andrei Hrebenciuc, adevărate trofee pentru DNA.

Noul sezon al Cărcotaşilor a debutat cu un nou coprezentator. În locul lui Alex Bogdan a intrat Cristian Hrubaru, un veteran al emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Huidu Huidu
    Nu il cunosti dar ai pareri foarte "adevarate" despre el, facute probabil cu informatiile din tabloide! Totusi daca esti atat de destept, afla ca "nu v-a fi nimic spectaculos" va ala se scrie legat reprezinta viitorul ! Nu e frumos sa il faci pe Huidu in toate felurile si tu nici sa scrii sa nu stii! tz tz tz!
  • Dubai Dubai
    Daca facea afis 3 arabi, se intoarcea la tv doar ca stire.
  • abdu rehab abdu rehab
    BRAVO lui Serban Huidu. macar, Huidu are curaj sa se Intoarca la Televizor si sa se intoarca la Cronica Carcotasilor, indiferent ce ar spune unii. eu il Felicit pe Huidu, pentru curajul sau de a reveni la Cronica, voi vedea din nou Cronica cu ocazia asta.
  • balog elena balog elena
    Rusine celor care stau linga criminalul diabolic ,mincinos si diversionist SERBAN HUIDU. LOCUL acestui criminal este la 2 m in pamint ,nu la televizor A omorit 3 oameni nevinovati fiind beat, drogat si protejat de lantul trofic din justitia brasoveana.NU A PLATIT UN LEU PENTRU O LUMINARE SI NICI O ZI DE INCHISOARE aces criminal.
  • Burci Burci
    sub National TV
  • alinmihai alinmihai
    Un criminal din inculpa, un infatuat, caracter jegos, ce sa mai vorbim, o canalie. Cat despre noul sezon, nu v-a fi nimic spectaculos. Respect pentru munca depusa de toata echipa, dar cred ca sunt constienti ca nu vor putea face nimic in plus. In schimb astept sa vad cum se misca Gainusa.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce audienta a inregistrat noul sezon ?
  • Prima Prima
    1,5 rating
  • Adriana Adriana
    Personajul Huidu dupa gratii nu vrea sa il interpreteze? Ce ironie... sa rada de niste tipi bagati la zdup pt furt unu care e liber desi a furat vieti .sper sa nu aud ca nu a fost cu premeditare ca si cum condusul cu viteza sau cu mintea zdruncinata e semn de buna purtare . De atunci se pare ca are audienta pe care o merita

Trimite un comentariu

sus