Skip to main content

1 Aprilie. Ponta anunţă că va răspunde întrebărilor venite din partea tuturor jurnaliştilor: Mi-a trecut supărarea.

 
Victor Ponta
Victor Ponta

S-A RAZGANDIT. Premierul Victor Ponta a declarat ca va raspunde intrebarilor venite din partea tuturor jurnalistilor, chiar si din partea celor care reprezinta societati media ce nu si-au platit contributiile catre stat, afirmand ca i-a trecut supararea. scrie HotNews.ro.

Publicitate

Seful executivului a tinut insa sa sublinieze ca "este obligatia fiecarui cetatean sau companii ca, atunci cand arata cu degetul pe altii, sa fie el in regula". Premierul Victor Ponta afirmase luni ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor care fac parte din trusturi sau societati care "fac evaziune fiscala".
Ponta anunta ca va raspunde intrebarilor venite din partea tuturor jurnalistilor: Mi-a trecut supararea. Dar este obligatia fiecarui cetatean sau companii ca, atunci cand arata cu degetul pe altii, sa fie el in regula.

DE LA CARTE, LA FILM. Actriţa Julie Andrews, devenită între timp şi scriitoare, a anunţat că va adapta seria sa de cărţi pentru copii "The Very Fairy Princess" într-un serial TV de animaţie, scrie Mediafax.

Julie Andrews, vedeta filmului "Sunetul muzicii", s-a asociat cu fiica ei, Emma Walton Hamilton, pentru a scrie primul volum din seria "The Very Fairy Princess" în 2010. De atunci, acea serie literară a continuat cu alte opt volume. Următorul volum, al nouălea, se va intitula "The Very Fairy Princess: A Spooky, Sparkly Halloween" şi va fi lansat în a doua parte a acestui an.
Julie Andrews îşi transformă seria de cărţi pentru copii într-un serial TV animat

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    mincinosul mincinosilo!!!poate le spune ziaristilor cum a plagiat el teza lui de doctorat si cit are de gind sa ne mai minta?
  • lucian lucian
    ....si peste inca o zi o sa spuna ca a fost 1 aprilie, deci pacaleala.

Trimite un comentariu

sus