Skip to main content

Activ EFEM devine Radio Tanănana, de mâine. Vlad Craioveanu şi Ciprian Muntele, la matinal

 
Radio Tanănana
Radio Tanănana

Postul de radio Activ EFEM (92,7 FM), controlat de impresarul Marcel Avram, se transformă de mâine în Radio Tanănana. Printre realizatorii noului post de radio se numără Vlad Craioveanu , Bogdan Şerban şi Doru Oprişan.  "Patinal", "Check In", "Lunch Box" şi "Exit Room" sunt doar câteva dintre emisiunile Radio Tanănana. 

Publicitate

"Vestea aprobării de către Consiliul Naţional al Audiovizualului a proiectului editorial TANĂNANA a ajuns foarte repede la urechile publicului şi valul de nerăbdare al comunităţii alternative a determinat echipa să decidă ca încălzirea vocilor şi fine-tuning-ul necesar oricărui proiect complet nou să se facă public, în FM, începând cu 7 aprilie", se arată într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Reamintim că în şedinţa CNA din 2 aprilie, forul audiovizualui a aprobat solicitarea companiei Videomarket SRL (deţinătoarea de licenţă) de a-şi modifica numele şi grila de programe. Postului i s-au alăturat mai mulţi foşti de la Radio Guerrilla, printre care se numără Bogdan Şerban şi Mircea Oculeanu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

GRILA Radio Tanănana. Vlad Craioveanu şi Ciprain Muntele, la "Patinal"

  • Primii ce se vor auzi în eter vor fi Vlad Craioveanu şi Ciprian Muntele care cu al lor Patinal dau trezirea "unui public urban, modern ca program, care la 7:30 este poate doar la al doilea snooze al alarmei", se mai spune în comunicatul de presă.
  • Le vor urma Doru Oprişan, ce-şi dă Check In de la 10:30, şi Emilian Frînculescu ce vine cu Lunch Box-ul de bunătăţi la radio - două emisiuni de companie ce-şi propun să-ţi completeze programul şi meniul zilei.
  • Bogdan Şerban face pregătiri pentru viaţa de după birou la Exit Room, începând cu 16:30.
  • Ziua este închisă în această perioadă de antrenament cu public de Călin Gheorghe care până la 22:30 va aduce tot know-how-ul despre muzică şi artişti în FM.

În week-end REFRESH îţi dă Dan Chiper de la 8 dimineaţa, iar Alexandra Dudu te îmbie la ore suplimentare, cu program artistic-cultural, în Full time weekend de la 15, în fiecare sâmbătă şi duminică.

Latura informativă include grupaje de ştiri din oră în oră de luni până vineri, de la 8 la 20.

Despre Tanănana, varianta relansată a postului Activ EFEM

"Proiectul este unul eminamente muzicalo-cultural, aşadar numele Tanănana nu face decât să susţină obiceiul stării de bine de a fredona cu mai multe sau mai puţine versuri o bucată muzicală ce-ţi ridică spiritul. Playlist-ul vine din zone diverse ale alternativului, aşa cum este el definit în prezent, cu influenţe indie, rock, punk, electro, funk sau hip-hop. Muzica este selecţionată cu grija unui colecţionar şi sumarizează ultimii 15 ani ai curentului mai sus menţionat", se mai arată în comunicatul de presă a noului post de radio.

Unde se aude Tanănana

Tanănana poate fi ascultat în Bucureşti pe 92,7 FM, 89,7 în Timişoara, 93,5 în Medgidia şi 97,6 în Huşi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TANANANA – un nou post de radio in FM-ul romanesc | Pandut
    […] bine, de pe 7 aprilie 2015, Activ EFEM s-a transformat in TANĂNANA si-a adus in echipa o parte din oamenii de radio pe care ii stiam de […]
  • ștefan ștefan
    Ion Dobro dacă vine duce în jos radioul așa cum afăcut și cu GoldFM.
  • ștefan ștefan
    Cum le ști tu pe toate
  • ion ion
    vine si Dobro?
  • fun radio fun radio
    Alexandra in echipa ? Sincer nu are nici o treaba cu radioul , si e si aroganta....
    Cum sa o intrebi pe ea cati ani are? ;) .... Oameni adevarati care fac radio din pasiune nu au ce cauta acolo, cel putin inainte cand era un Gunoi de radio.
    A facut "multe" Alexandra de a ramas acolo ....
  • ștefan ștefan
    Mă bucur pentru Alexandra Dan și Emil că au rămas în echipă :)

Trimite un comentariu

sus