Skip to main content

Actorul Patrick Dempsey a părăsit Anatomia lui Grey după 11 sezoane

 
grey_s_anatomy
grey_s_anatomy

Patrick Dempsey, interpretul lui Derek Shepherd din Anatomia lui Grey, a părăsit serialul după 11 sezoane. Plecarea lui Dempsey a fost un şoc pentru fani, mai ales că se ştia că acesta avea contract cu creatorii serialului până anul viitor.

Publicitate

Ieşirea lui Derek a avut loc în episodul difuzat joi seara în Statele Unite, numit „Cum să salvezi o viaţă”. Personajul lui Dempsey a părăsit serialul ca şi alte vedete ale producţiei, şi-a pierdut viaţa.

După ce a fost martorul unui accident de maşină, Derek le-a salvat viaţa celor implicaţi, după care a fost, la rândul său, implicat într-un accident. Acesta a fost dus la un spital în care doctorii nu aveau pregătirea necesară pentru a-l salva, aşa că Meredith a fost nevoită să-l deconecteze de la aparate.

„Derek Shepherd este şi va fi întotdeauna un personaj extrem de important pentru Meredith şi pentru fani”, a declarat Shonda Rhimes, producătorul serialului de succes. „Nu mi-am imaginat niciodată că-mi voi lua la revedere de la McDreamy. Meredith şi întreaga familie Grey’s Anatomy sunt pe cale să intre pe un nou teritoriu. Sunt posibilităţi infinite pentru ce ar putea să urmeze. După cum ar spune Ellis Grey (mama lui Meredith - n.r.): Caruselul se învârte în continuu", a mai spus Rhimes.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    SPOILER ALERT ! De ce nu dati scriptul la tot serialul :)))

Trimite un comentariu

sus