Skip to main content

Antena 1 mută show-ul NextStar joia, după trei ediţii

 
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_300414_Next
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_300414_Next

NextStar se întoarce de unde a plecat. Show-ul Antenei 1, realizat de Dan Negru, va fi difuzat joia de săptămâna viitoare, în loc de duminică. Decizia a fost luată după numai trei ediţii.

Publicitate

Emisiunea aflată la al cincilea sezon a fost lansată iniţial în serile de joi, însă în noua grilă de primăvară Antena 1 l-a programat duminica, la concurenţă cu filmele Pro TV.

La prima ediţie din acest sezon, NextStar a fost depăşită în audienţe de filmul Curierul, de pe Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

De săptămâna viitoare şi Antena 1 va programa filme duminica. Săptămâna viitoare, în prima zi de Paşti, postul din Băneasa va avea un film românesc, Nea Mărin Miliardar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Pai parca doar in ziua de vineri reusea Kanal D sa fie peste Antena. Acum si in ziua de joi? Pe national si urban cred ca de fapt se intampla 6 zile din 7. Nu stiu ce se va intampla dupa Tradarea, dar Kanal D sigur nu va sta sa se uite asa cum face Antena.
  • Iulian Iulian
    Florin, am vazut si eu audientele, dar asta nu inseamna ca Kanal D a fost non-stop pe locul 2 in prime-time. Si care a fost audienta Kanal D in prime-time? Cu 12.000 de telespectatori in plus? Asta inseamna ca audienta nu va scadea?=))) Si mai ales ca joia era peste Antena 1 din cauza "Burlacului" si a filmelor tampite.
  • Florin Florin
    Iulian : s-au postat audientele pe luna trecuta pe paginademedia. Antena 1 e pe 3 in prime time.
  • Iulian Iulian
    Vise, vise care tot mai dor.

    Kanal D depaseste Antena 1 doar vinerea, cand este la ProTV, "Romanii au Talent", in rest, n-au sanse. Poate daca difuzeaza Antena 1 un film de rahat, atunci da.
  • Iulian Iulian
    Pai am zis ca ma uit la filmele Antenei? Sunt cele mai urate, la fel ca si la PrimaTV. Nu inteleg de ce Antena 1 vrea sa difuzeze filme romanesti vs show-ul lider cu peste 4mil. de telespectatori?

    Si da, m-am exprimat gresit mai sus. Am vrut sa scriu: De vina sunt sefii de programe care programeaza emisiunile si care nu stiu ce se mananca inca in piata TV.
  • boro boro
    Tipic trustului Intact. Degeaba revine emisiuna în ziua obișnuită. Trădarea si Ferma Vedetelor vor zbura deasupra.
  • Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro
    […] au decis sa difuzeze emisiunea de talente joi, asa cum era pana la acest sezon, anunta Pagina de Media.O fetita din Ucraina a facut senzatie la Next Star: Direct in finala cu acrobatie la bara (Video)De […]
  • alex alex
    Tot pe 3 o sa stea si joia . Tradarea de pe Kanal D il va depasi lejer pe Danut
  • pArA pArA
    Nu prea le-a iesit strategia , Danut cel Negru ar trebui sa stea in banca lui si sa numai comenteze pe facebook tot ce crede el ... ca deja si-o luat-o cu comentariile la adresa show-urilor de reality din prime-time (Sunt Celebru) si cu strategia lui de a se bate cu blockbusterele PRO-ului de duminica.
  • Florin Florin
    ce logica. :))
  • Florin Florin
    ^De vina sunt emisiunile de sefii de programe.^ Cine sa te inteleaga? Cat despre filme, majoritatea filmelor de la Antena sunt filme foarte proaste, nu proaste. Mai trebuie sa te uiti la filme.
  • Iulian Iulian
    De vina sunt emisiunile de sefii de programe.
    Daca ei ar stii ca romanii au chef sa vada filme proaspete, nu vechi. Cum difuzeaza azi B.D. in alerta vs. Romanii au talent.
  • Iulian Iulian
    Pai nu muta show-ul, show-ul revine joia, asa cum a fost mereu
  • Florin Florin
    Antena 1 a reusit performanta de a nu fi in nicio zi lider in prime time. Poate ii salveaza emisiunea din Thailanda.

Trimite un comentariu

sus