Skip to main content

Banciu despre Turcescu: "E un fel de cerşetorie. Stă cu mâna întinsă, să primească nişte bănuţi". Turcescu: "Nu cerşesc, bă, Banciule, niciun leu de la nimeni. Crowdfunding se face în toata lumea"

 
Radu Banciu despre Robert Turcescu
Radu Banciu despre Robert Turcescu

SCHIMB DE REPLICI. Robert Turcescu îi răspunde lui Radu Banciu, după ce realizatorul emisiunii de la B1 l-a ironizat într-o emisiune, în legătură cu proiectul de televiziune online.

Publicitate

Banciu, în emisiunea de la B1:

"De când i-au pus poprire pe conturi lui Radu Moraru – alt zgârcit de renume mondial – se pare că nu-l mai plăteşte ăla pe Robert Turcescu şi de asta basculează în online, ca să-şi facă o televiziune din banii fraierilor. E un fel de cerşetorie asta. Stă cu mâna întinsă, să primească nişte bănuţi".

Robert Turcescu îi răspunde lui Banciu pe Facebook şi face o trimitere la perioada în care erau colegi la B1:

""Nu cerşesc, bă, Banciule, niciun leu de la nimeni. Crowd-funding se face în toata lumea, cine vrea se implica, cine nu, nu. E simplu. Cit despre contributia subsemnatului la proiect, te asigur ca depaseste deja niste zeci de mii de euro.""

"Tu stii cel mai bine sa dai din gura, doar in ziua in care au venit moldovencele sa protesteze in fata B1 TV fiindca le-ai facut curve te-ai dat lovit si ai amutit. Atunci m-a rugat Sorin Oancea sa stau eu de vorba in locul tau cu protestatarii si nu erau putini. Le-am spus ca ai gresit, i-am impacat, ma rog, te-am scos. Tu dadusesi bir cu fugitii, viteazule, trei zile n-ai calcat prin redactie, remember?"

Reacţia lui Robert Turcescu, care a spus că se gândete să îl dea în judecată pe Radu Banciu, vine în urma unei emisiuni de la B1.

Ce a spus Banciu despre Turcescu şi proiectul lui de televiziune online:

  • De când i-au pus poprire pe conturi lui Radu Moraru – alt zgârcit de renume mondial – se pare că nu-l mai plăteşte ăla pe Robert Turcescu şi de asta basculează în online, ca să-şi facă o televiziune din banii fraierilor. Ca să mai câştige nişte bani, că nu-l mai plăteşte nieni pe nicăieri
  • Interesantă asta: adică un securist, că practic el asta e, încearcă din mila publică. E un fel de cerşetorie asta. Stă cu mâna întinsă, să primească nişte bănuţi.
  • El seamănă cu Mutu: din tot ce a agonisit în perioada aia, când îi mergea bine şi lui şi lui Sorin Ovidiu Vântu la Realitatea, se pare că n-a pus prea mult deoparte.
  • Tu n-ai bani să faci o televiziune, tu, corifeul Prime-Time-ului? Îţi dau eu 50.00 de euro. Asta îţi trebuie?
  • Jurnalism de calitate? Îţi dai seama ce calitate îţi trebuie ca să lucrezi cu el? Numai profesionişti!
  • Fac un apel la cetăţenii care nu pot ajunge uşor la Robert Turcescu: având relaţii foarte strânse cu el, lăsaţi-mi mie vorbă că dau eu mai departe pentru cei care vreţi să lucraţi la televiziunea lui online. Mă rog, la băşcălia lui online. Trimiteţi-ne nouă CV-urile, fotografii – mai ales dacă sunteţi femei.

Reacţia lui Robert Turcescu: În cazul moldovencelor m-a rugat Sorin Oancea să stau eu de vorbă în locul tău cu protestatarii

"Iar l-am suparat pe Banciu! Atit de tare incit a ajuns sa ma dea dracu' in direct, pe B1 TV! Si nu e o exagerare, ascultati si va veti convinge.

Culmea ar fi sa aiba CNA o tresarire de luciditate si sa-i traga o amenda. Eu ma gindesc sa-l dau in judecata, ca asa se face, nu?

In alta ordine de idei, de ce s-or speria baietii astia de ideea unei televiziuni online? Pentru ca ar putea fi libera? Pentru ca s-ar putea sa le fure mogulilor pentru care ei lucreaza o felie din tortul mic al publicitatii? Pentru ca ati putea voi sa aveti acolo un spatiu in care sa vorbiti liber? Pentru ca ati putea vedea, sa zicem, niste mesaje trimise de un baiat chel unor colege de redactie, in care le facea avansuri si apoi, pentru ca nu iesea cum voia el, le injura in direct pe post?

Anyway, seria asta de injuraturi la comanda ma face sa sper ca va fi un proiect de succes. Voi ce ziceti, dati o mina de ajutor?

P.S. Nu cersesc, bă, Banciule, niciun leu de la nimeni. Crowd-funding se face în toata lumea, cine vrea se implica, cine nu, nu. E simplu. Cit despre contributia subsemnatului la proiect, te asigur ca depaseste deja niste zeci de mii de euro. Am facut-o in timp, se deruleaza si acum: amenajarea sediului, plata chiriei, cumpararea de echipament, proiect editorial, parteneriate etc. Nu ma astept sa intelegi.

Tu stii cel mai bine sa dai din gura, doar in ziua in care au venit moldovencele sa protesteze in fata B1 TV fiindca le-ai facut curve te-ai dat lovit si ai amutit. Atunci m-a rugat Sorin Oancea sa stau eu de vorba in locul tau cu protestatarii si nu erau putini. Le-am spus ca ai gresit, i-am impacat, ma rog, te-am scos. Tu dadusesi bir cu fugitii, viteazule, trei zile n-ai calcat prin redactie, remember? Deh, cam asta e lumea lui Banciu...

VIDEO. Radu Banciu despre proiectul lui Robert Turcescu în emisiunea de la B1 TV:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel roscoveanu daniel roscoveanu
    Daca noi, basiștii, ne certam intre noi ca fraierii, normal ca profita răspopitul si badea si fac ratinguri incredibile!
  • Robert Robert
    SENZATIONAL! Nimeni nu se astepta la asa ceva! Doi scandalagii s-au pus pe scandal! Turcescu contraataca: mi-am pus bile de termopan! Vezi aici reactia lui Banciu!

Trimite un comentariu

sus