Skip to main content

Dincolo de limite, o nouă emisiune cu Bear Grylls pe Discovery Channel

 
Dincolo de limite, o nouă emisiune cu Bear Grylls pe Discovery Channel
Bear Grylls, Discovery Channel

Discovery Channel lansează o nouă emisiune cu Bear Grylls, un program în șase părți  în care expertul în supraviețuire este insoti in salbaticie de persoane cu diverse fobii: frica de apa, de microbi, de paianjeni sau de inaltimi.  Noul program are premiera în această duminică, de la ora 21.00.

Publicitate

"Dincolo de limite cu Bear Grylls  își propune să demonstreaze că oricine poate trai aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experiență ar fi", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

La ce încercări îi va supune Bear Grylls?

Înalțimile, microbii, paianjenii și șobolanii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se luptă însoțitorii lui Bear în fiecare zi, însă toate sunt imposibil de evitat în sălbăticie.

În fiecare episod, expertul în tehnici extreme de supraviețuire va fi însoțit de două persoane dornice să scape de spaime personale care le-au împovărat toată viața. Douăsprezece persoane obișnuite doresc să-și învingă fobiile mai puțin obișnuite, ajungând în câteva dintre cele mai neprimitoare locuri de pe glob, prin diverse zone sălbatice din Mexic și Italia.

Iată ce fobii au însoțitorii lui Bear din cele 6 episoade:

Apa. Bear îi ajută pe doi bărbați să-și înfrunte în mod direct spaima de apă, aducându-i în locuri unde găsesc unele dintre cele mai adânci canioane și cele mai înalte cascade din lume.

Sânge sau microbi. Terifiat de absolut orice contact cu sânge sau microbi, un tânăr obsesiv-compulsiv își testează încrederea în Bear când trebuie să înfrunte un canion împădurit și plin de noroi, să mănânce carne crudă și să bea sânge de animal.

Frica de înălțimi. Cei care se tem de înălțimi trebuie să-și învingă această fobie când sunt lăsați la baza unui munte, într-un loc de unde pot ieși doar escaladând panta din fața lor.

Claustrofobia. Bear duce două persoane printr-o rețea de peșteri.

Păianjeni și șobolani. Doi barbati îl urmează pe Bear într-o zonă unde vor găsi versiuni supradimensionate ale vietăților.

Mofturi la mâncare. Un tată a doi copii pleacă la drum împreună cu Bear, care amenință să îi ”testeze până la limită” regimul alimentar prea strict.

Arborii. Bear se întâlnește cu o mamă care se teme atât de mult de arbori, încât nici măcar nu-și poate scoate copilul la plimbare, în parc. Bear o aduce în mijlocul junglei mexicane.

Insectele. După ce și-a văzut mama suferind o reacție alergică îngrozitoare, fiindcă fusese înțepată de o insectă, un bărbat a rămas traumatizat de spaima cumplită pe care i-o stârnesc aceste vietăți. Bear îl va ajuta să-și înfrunte fobia ducându-l în sălbăticie, unde insectele se găsesc în număr mai mare.

Bear a colaborat îndeaproape cu un specialist în terapie comportamentală și psihologie medicală, care i-a ajutat pe protagoniști să-și depășească spaimele cu ajutorul terapiei prin expunere la fobiile specifice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • O difuzeaza si pe facebook? Ca pe RCS nu cred ca am cum sa o vad. Si nu schimb operatorul pt 3 canale lipsa.

Trimite un comentariu