Skip to main content

Dincolo de limite, o nouă emisiune cu Bear Grylls pe Discovery Channel

 
Bear Grylls, Discovery Channel
Bear Grylls, Discovery Channel

Discovery Channel lansează o nouă emisiune cu Bear Grylls, un program în şase părţi  în care expertul în supravieţuire este insoti in salbaticie de persoane cu diverse fobii: frica de apa, de microbi, de paianjeni sau de inaltimi.  Noul program are premiera în această duminică, de la ora 21.00.

Publicitate

"Dincolo de limite cu Bear Grylls  îşi propune să demonstreaze că oricine poate trai aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experienţă ar fi", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

La ce încercări îi va supune Bear Grylls?

Înalţimile, microbii, paianjenii şi şobolanii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se luptă însoţitorii lui Bear în fiecare zi, însă toate sunt imposibil de evitat în sălbăticie.

În fiecare episod, expertul în tehnici extreme de supravieţuire va fi însoţit de două persoane dornice să scape de spaime personale care le-au împovărat toată viaţa. Douăsprezece persoane obişnuite doresc să-şi învingă fobiile mai puţin obişnuite, ajungând în câteva dintre cele mai neprimitoare locuri de pe glob, prin diverse zone sălbatice din Mexic şi Italia.

Iată ce fobii au însoţitorii lui Bear din cele 6 episoade:

Apa. Bear îi ajută pe doi bărbaţi să-şi înfrunte în mod direct spaima de apă, aducându-i în locuri unde găsesc unele dintre cele mai adânci canioane şi cele mai înalte cascade din lume.

Sânge sau microbi. Terifiat de absolut orice contact cu sânge sau microbi, un tânăr obsesiv-compulsiv îşi testează încrederea în Bear când trebuie să înfrunte un canion împădurit şi plin de noroi, să mănânce carne crudă şi să bea sânge de animal.

Frica de înălţimi. Cei care se tem de înălţimi trebuie să-şi învingă această fobie când sunt lăsaţi la baza unui munte, într-un loc de unde pot ieşi doar escaladând panta din faţa lor.

Claustrofobia. Bear duce două persoane printr-o reţea de peşteri.

Păianjeni şi şobolani. Doi barbati îl urmează pe Bear într-o zonă unde vor găsi versiuni supradimensionate ale vietăţilor.

Mofturi la mâncare. Un tată a doi copii pleacă la drum împreună cu Bear, care ameninţă să îi ”testeze până la limită” regimul alimentar prea strict.

Arborii. Bear se întâlneşte cu o mamă care se teme atât de mult de arbori, încât nici măcar nu-şi poate scoate copilul la plimbare, în parc. Bear o aduce în mijlocul junglei mexicane.

Insectele. După ce şi-a văzut mama suferind o reacţie alergică îngrozitoare, fiindcă fusese înţepată de o insectă, un bărbat a rămas traumatizat de spaima cumplită pe care i-o stârnesc aceste vietăţi. Bear îl va ajuta să-şi înfrunte fobia ducându-l în sălbăticie, unde insectele se găsesc în număr mai mare.

Bear a colaborat îndeaproape cu un specialist în terapie comportamentală şi psihologie medicală, care i-a ajutat pe protagonişti să-şi depăşească spaimele cu ajutorul terapiei prin expunere la fobiile specifice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mishu mishu
    O difuzeaza si pe facebook? Ca pe RCS nu cred ca am cum sa o vad. Si nu schimb operatorul pt 3 canale lipsa.

Trimite un comentariu

sus